Ο Γιάννης Λάτσιος μιλά για το διαζύγιό του

Διαβάστε τί απάντησε η Ελένη από την εκπομπή της

Ο Γιάννης Λάτσιος μιλά για το διαζύγιό του

Ο Γιάννης Λάτσιος διέψευσε ότι θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ποτέ δεν ετέθη τέτοιο θέμα. Νομίζετε ότι η Ελένη θα το άφηνε ασχολίαστο; Και αυτό σχολίασε και όσα χίλια μύρια αποκάλυψε ο πρώην σύζυγός της για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά του σχολίασε. Μάλιστα, η βασίλισσα αναρωτήθηκε «δήθεν» στον αέρα του Καφέ πώς είναι δυνατόν ένας διευθυντής καναλιού να πηγαίνει καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα αντίπαλου σταθμού.

«Ο Γιάννης Λάτσιος διέψευσε ότι θα έλθει κ��λεσμένος στην εκπομπή μας», της είπαν οι συνεργάτες της κι εκείνη απόρησε: «Συγγνώμη, γιατί τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα; Έχετε δει ποτέ κανέναν διευθυντή καλεσμένο σε άλλο κανάλι; Έρχονται παρουσιαστές έρχονται ηθοποιοί, οκ… Εχετε δει ποτέ διευθυντές καλεσμένους σε εκπομπή; Έχετε δει για παράδειγμα ποτέ τον Γιώργο Λεβέντη εδώ;» Ρωτούσε και ξαναρωτούσε η Ελένη πώς είναι δυνατόν ο διευθυντής ενός καναλιού να εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες και δή ως καλεσμένος, όταν τελικά κατέληξε: «Εδώ ο Γιάννης δεν ήλθε καλεσμένος όταν ήμασταν παντρεμένοι και θα έλθει τώρα; Να μας πει τί δηλαδή; Γεια σας ήλθα να σας πώ τα νέα του Ant1; Μα γίνονται αυτά;»

Βέβαια, ο Διευθυντής προγράμματος του Ant1 δεν είπε μόνο αυτά στην εκπομπή ΟΛΑ. Είπε για το περιβόητο trailer του Dancing, το οποίο αποκάλυψε ότι ήταν προϊόν μοντάζ, αναφέρθηκε στην αξιόλογη προσπάθεια που κάνει η Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και στο πόσο καλά περνάει με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όμως όλα αυτά πέρασαν στο περιθώριο.

Κεφάλαιο διαζύγιο: Δεν είναι καθόλου εύκολο θέμα και καθόλου εύκολη η απάντηση που μπορεί κανείς να δώσει, είπε ο κος Λάτσιος, τονίζοντας ότι εάν κάποιος θέλει οπωσδήποτε μια απάντηση, αυτό που μπορεί να πει είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Θα ξαναπαντρευόταν; «Αυτήν την στιγμή δεν αποτελεί ούτε άμεση προτεραιότητά μου, ούτε εντάσσεται στις σκέψεις μου».

Θέλετε να μάθετε τί είπε η Ελένη για το θέμα; Απολύτως τίποτα! Σαν να μην τα είπε ποτέ όλα αυτά ο πρώην σύζυγός της ένα πράγμα; Μούγκα! Ολα τα άλλα τα είπανε. Για το χωρισμό τους, η Ελένη... κουβέντα... και όχι μόνο η Ελένη δηλαδή, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι... Μάλλον δεν θα έκανε και τόσο μεγάλη εντύπωση...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top