Μαριάννα Πολυχρονίδη: Γιατί ζήτησε να κλείσει η κάμερα

Απρόοπτη εξέλιξη κατά την διάρκεια της συνέντευξης

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Γιατί ζήτησε να κλείσει η κάμερα

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η οποία όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

Η πρωταγωνίστρια των Μυστικών της Εδέμ αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς, λέγοντας πόσο χαρούμενοι αισθάνονται όλοι οι συντελεστές, ενώ κατόπιν μίλησε για τις δύο μεγάλες της αγάπες που δεν είναι άλλες από την ηθοποιία και το τραγούδι. Άλλωστε, συμμετείχε σε σόου τραγουδιού και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. «Αγαπώ πολύ και την υποκριτική και το τραγούδι και δεν μπορώ να ξεχωρίσω το ένα από το άλλο. Είναι αλήθεια πάντως ότι όποτε δεν κάνω κάτι από τα δύο, αυτό είναι που μου λείπει και περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, η ηθοποιός ρωτήθηκε για την κόντρα με την Αθηναϊδα Νέγκα, για την οποία πολλά ειπώθηκαν. Τότε η Μαριάννα ζήτησε από την δημοσιογράφο να σταματήσει.

Η κουβέντα πέρασε στο Dancing και το κατά πόσον το παρακολουθεί. Τότε, η ηθοποιός ανέφερε ότι τα σαββατοκύριακα τα κρατάει για τον εαυτό της, οπότε δεν το παρακολουθεί. «Μου αρέσει η πρόθεση και την καταλαβαίνω γιατί με το Just έχω κάνει κάτι ανάλογο, αλλά δεν το έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής», είπε.

Το ξέσπασμα της ηθοποιού ήλθε όταν της τέθηκε ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή και τα όσα έχουν ακουστεί για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Κάνοντας νοήματα με το χέρι της στον οπερατέρ και εμφανώς ενοχλημένη, ζήτησε να κλείσει η κάμερα και να σταματήσει η συνέντευξη.

«Σέβομαι πάρα πολύ το γεγονός ότι εκείνη την στιγμή μπορεί κάποιος να μην θέλει να μιλήσει για αυτό το θέμα. Ομως, από την στιγμή που η κάμερα γράφει και ο άλλος εκτίθεται, μπορεί να αποφύγει την ερώτηση με οποιονδήποτε άλλο ελιγμό...», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη από τον αέρα της εκπομπής της στην οποία προβλήθηκε η συνέντευξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top