Oscar de la Renta: «οι σημαντικότεροι πελάτες μου είναι οι ανώνυμες γυναίκες»

Τι συμβουλές έδωσε ο σχεδιαστής

Oscar de la Renta: «οι σημαντικότεροι πελάτες μου είναι οι ανώνυμες γυναίκες»

«Για να δείχνει κανείς κομψός όταν είναι ντυμένος, πρέπει πρώτα να είναι κομψός όταν είναι γυμνός», είπε ο Oscar de la Renta, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι σημαντικότεροι πελάτες του είναι οι ανώνυμες γυναίκες που ταυτίζονται με τις δημιουργίες του!

Μιλώντας στο γαλλικό ινστιτούτο «Alliance Francaise» της Νέας Υόρκης, ο γνωστός σχεδιαστής ήταν αφοπλιστικός, λέγοντας πως πολλοί είναι εκείνοι που σχεδιάζουν κάτι ωραίο, όμως, λιγοστοί καταφέρνουν να το κάνουν να φορεθεί. «Αν πάρετε ένα θαυμάσιο σχέδιο και το δώσετε σε δέκα διαφορετικούς ανθρώπους του χώρου για να το φτιάξουν, ο καθένας τους θα το ερμηνεύσει διαφορετικά και θα καταλήξετε με δέκα διαφορετικά φορέματα», πρόσθεσε.

Αν και στις επώνυμες θαυμάστριές του συγκαταλέγονται η Sarah Jessica Parker, η Demi Moore και, προσφάτως, η Michelle Obama, ο de la Renta νοιάζεται περισσότερο για τα σχόλια των ανώνυμων γυναικών. «Οι σημαντικότεροι πελάτες του καθενός είναι οι ανώνυμες γυναίκες στο δρόμο που ταυτίζονται με τα ρούχα του και ερωτεύονται τη δουλειά του. Το σημαντικότερο είναι να δημιουργείς πράγματα που οι γυναίκες ερωτεύονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και ο 78χρονος δημιουργός κατ��ληξε: «καμιά φορά για να κοιτάξουμε μπροστά πρέπει να κοιτάξουμε πίσω πρώτα, αλλά το σημαντικότερο είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Σήμερα, ειδικά στην ηλικία που έχω φτάσει, που ανταγωνίζομαι νεαρότερα άτομα, είναι σημαντικό για όλους μας να δούμε τι κάνουν όλοι οι άλλοι και να μάθουμε από αυτό. Έχει να κάνει με το πάθος για τη δουλειά σου».

πηγή: «New York Magazine»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top