Τι έκανε αυτές τις μέρες η ελληνική showbiz;

Μάθετε πού «τσακώσαμε» ποιούς!

Τι έκανε αυτές τις μέρες η ελληνική showbiz;

Μπορεί τα μέσα ενημέρωσης να είχαν απεργία τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, ωστόσο, η ελληνική showbiz δεν έκατσε μέσα... Κι αν νόμιζαν ότι δεν θα τους πάρουν χαμπάρι, το «μάτι» του Star τους εντόπισε!

Ξεκινάμε με την Κατερίνα Γκαγκάκη που της ήρθε... λιποθυμία σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου! Μην πάει το μυαλό σας σε εγκυμοσύνες ε; Μια αδιαθεσία ένιωσε η γυναίκα, την ώρα που κοιτούσε βιτρίνες. Αφού περαστικοί την βοήθησαν, η Κατερίνα Γκαγκάκη συνέχισε το shopping σαν να μην έτρεχε τίποτα!

Το πρώτο της μπάνιο για φέτος έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, που ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια «ανέβασε» σχετική φωτογραφία στο Twitter της και ευχήθηκε σε όλους «καλό καλοκαίρι», ενώ σχολίασε το μακροβούτι και σήμερα το πρωί στην εκπομπή της.

Κι από την θάλασσα στα... μπουζούκια, με τον Μαρινέλλα και τον Γιώργο Θεοφάνους να διασκεδάζουν στα πρώτα τραπέζια πίστα στη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Παρών ήταν και ο Κώστας Μακεδόνας, ενώ η τραγουδίστρια τους χαιρέτησε εγκάρδια όσο οι θαμώνες τους χειροκροτούσαν!

Τον... Λευτέρη Πανταζή υποδύθηκε ο Νίκος Κουρκούλης, που διάλεξε αυτό τον τρόπο για να κάνει έκπληξη στην Κέλλυ Κελεκίδου που είχε τα γενέθλιά της. Στην πίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής βγήκε αλά ΛΕ.ΠΑ. και της έδωσε την τούρτα με τα κεράκια!

Στον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου διασκέδασαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας, με την ηθοποιό να παθαίνει... υπογλυκαιμία τα ξημερώματα και τον καλό της να αγχώνεται. Ευτυχώς, μια φίλη της Κατερίνας φρόντισε να της δώσει σοκολάτα και η λιγούρα πήγε περίπατο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top