Aπό τον... Αϊ Βασίλη θα βαφτίσουν την κόρη τους οι Beckhams

Ποιό όνομα σκέφτηκε η Victoria και γιατί αντιδρά ο David;

Aπό τον... Αϊ Βασίλη θα βαφτίσουν την κόρη τους οι Beckhams

Μπορεί να έχουμε αρκετούς μήνες μπροστά μας μέχρι τα γεννητούρια, ωστόσο, ο David και η Victoria Beckham μάλλον έχουν ήδη βρει το όνομα που θα πάρει η κορούλα τους. Πώς θα λένε την μοναχοκόρη και τέταρτο παιδί του ζεύγους; Santa, λένε τα δημοσιεύματα!

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «The Sun», η Victoria είχε την φαεινή ιδέα για το όνομα καθώς ήθελε κάποιο με ισπανική προέλευση. Τότε ήταν που της ήρθε στο μυαλό η... Santa Monica της Καλιφόρνια και προ��κυψε η ονοματοδοσία!

Διστακτικός είναι, πάντως, ο David, που πιστεύει ότι κάποιοι θα πάρουν «στο ψιλό» το κοριτσάκι τους, καθώς το εν λόγω όνομα παραπέμπει στον... Santa Claus, τον Άγιο Βασίλη δηλαδή!

«O David θα προτιμούσε κάτι πιο παραδοσιακό, αλλά μάλλον θα συμβιβαστεί με ό, τι αποφασίσει η Victoria», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην βρετανική εφημερίδα.

Ενστάσεις για το όνομα έχει ήδη διατυπώσει ο 8χρονος γιος της οικογένειας, που έχει καταθέσει την δική του πρόταση. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο σταρ της μπάλας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο μικρός θέλει να βαφτιστεί το μωρό... Justin Bieber! Το ότι είναι κοριτσάκι, μάλλον δεν του λέει και πολλά...

Μωρέ καλό είναι και το Santa… Εδώ έχουν βαφτίσει τον γιό τους Brooklyn από την γνωστή πόλη, σε ένα προάστιο της Καλιφόρνια θα κολλήσουν;

Δείτε τον David Beckham να μιλά για τα γεννητούρια στον Jimmy Kimmel

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top