Χόρεψε ζεϊμπέκικο το Άμστερνταμ ο Λούκας!

Ανοδικά στα στοιχήματα η Ελλάδα ένα μήνα πριν την Eurovision

Χόρεψε ζεϊμπέκικο το Άμστερνταμ ο Λούκας!

Πενιές ακούστηκαν σε Βέλγιο και Ολλανδία καθώς ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike συνεχίζουν το promotourγια την προώθηση του «Watch My Dance»! Στο μεταξύ, περίπου ένα μήνα πριν τον α’ ημιτελικό του διαγωνισμού, η Ελλάδα ανεβαίνει στα στοιχήματα.

Το «Watch My Dance» ταξίδεψε στο Βέλγιο την περασμένη Πέμπτη, όπου ο Λούκας έδωσε συνεντεύξεις και εμφανίσεις, ενώ δύο ημέρες μετά βρέθηκε στην Ολλανδία.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας τραγούδησε μεταξύ άλλων και στο Eurovision In Concert του Άμστερνταμ, το σημαντικότερο πάρτι πριν τον μουσ��κό διαγωνισμό, όπου βρέθηκαν οι συμμετέχοντες 21 χωρών. Το τραγούδι μας καταχειροκροτήθηκε και ο Λούκας έκλεψε τις εντυπώσεις όταν με μια κίνηση - αστραπή ξεκούμπωσε το μαύρο σακάκι που φορούσε και έδειξε σε όλους τι θα πει ζεϊμπεκιά! Άλλωστε, είχε δάσκαλο τον Δημήτρη Μητροπάνο, μην το ξεχνάμε...

Την ίδια ώρα, τα πρακτορεία στοιχημάτων θέλουν την Ελλάδα να περνάει στον τελικό της Eurovision. Κι αν μέχρι πρότινος ήμασταν χαμηλά, τα τελευταία στοιχεία θέλουν το «Watch My Dance» στην 7η θέση του α’ ημιτελικού, με το Αζερμπαϊτζάν να φιγουράρει στην κορυφή, ακολουθούμενο από την Ουγγαρία και την Νορβηγία.

Αν θέλετε να ζήσετε από κοντά την Eurovision, σε εξέλιξη είναι ο διαγωνισμός του star.gr και της Schwarzkopf, με δώρο το ταξίδι στη Γερμανία για ένα άτομο και τον/την συνοδό του και εισιτήρια για την βραδιά του τελικού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top