Αποκάλυψη-«βόμβα» της Ελένης: Θα πάει ή όχι στο Greek Idol;

Τί είπε για την συνάντησή της με Ρούλα-Κωστόπουλο

Αποκάλυψη-«βόμβα» της Ελένης: Θα πάει ή όχι στο Greek Idol;

«Λαβράκι» έβγαλε η κουβέντα που είχαν Έλλη Κοκκίνου και Ελένη Μενεγάκη, κυριολεκτικά μια «ανάσα» πριν από το τέλος του πρώτου «Καφέ» της εβδομάδας. Λίγο πριν η Ελένη αποχαιρετήσει το κοινό, αποκάλυψε ότι θα πάει στο Greek Idol, που ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο, αλλά όχι όποτε της πούν, όποτε θελήσει εκείνη!

«Θα περάσω ένα Σάββατο να σας δω από τα live σας… έτσι κανένα Σάββατο που θα είμαι σε πιο… ανεβασμένη, πιο ιδιαίτερη διάθεση…», είπε με νόημα η Ελένη, αφήνοντας να εννοηθεί σαφέστατα ότι θα επισκεφθεί το σόου της Ρούλας, όποτε κάνει κέφι και όχι όποτε της επιβληθεί από το κανάλι της.

«Πές μας το Σάββατο μόνο να το ξέρουμε…» της απάντησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μέσα στα γέλια.

«Καλή μας εβδομάδα και την υγειά μας να έχουμε…» είπε η Ελένη στο τέλος και αποχαιρέτησε το κοινό, αφήνοντάς τους όλους να περιμένουν την εμφάνισή της δίπλα – πλάϊ, μπροστά, πίσω από, κανείς δεν ξέρει - στην Ρούλα και τον κουμπάρο της μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί και ειπωθεί για την μεταξύ τους σχέση.

Τάδε έφη η βασίλισσα, στέλνοντας από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας το μήνυμα στην Ρούλα να μην την περιμένει όπως έγινε στην πρεμιέρα του πρώτου Greek Idol, στο οποίο οι Γερμανοί ικανοποίησαν πλήρως το αίτημα της Ρούλας Κορομηλά για στήριξη, επιστρατεύοντας όλα τα αστέρια του Alpha. Η Ελένη πέταξε ατάκα τύπου «εγώ αυτό που είχα υποχρέωση όταν μου το ζητήθηκε το έκανα, τώρα είναι ώρα να κάνω αυτό που θέλω εγώ…» Πριν πει αυτό που ήθελε βέβαια η Ελένη, ρωτούσε και ξαναρωτούσε την Ελλη, πώς θα τα καταφέρνει με το Greek Idol και πώς θα συνδυάζει τα live με το μαγαζί όπου εμφανίζεται, όλο και... πηγαίνοντας προς το... live την συζήτηση...Μέχρι που το είπε!

Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον να δούμε εάν στην φετινή πρεμιέρα θα δώσουν το παρόν τα υπόλοιπα αστέρια του καναλιού πλην της Ελένης, που ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπακούσει πλέον σε διαταγές και δεν θα καθίσει δίπλα σε όλους τους υπόλοιπους, αλλά άπαξ και αποφασίσει να πάει, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρώτου Greek Idol, η Ρούλα είχε πει χαιρετώντας στον αέρα την Ελένη ότι θέλει να πάει στον Καφέ. «Το περιμένω χρόνια» είχε απαντήσει τότε η Ελένη. Την είδατε την Ρούλα; Γιατί όσο την είδατε εσείς στον Καφέ, άλλο τόσο την είδαμε και εμείς… Η μοναδική κοινή τους φωτογραφία που υπάρχει έκτοτε είναι αυτή από τα βαφτίσια του παιδιού της Ερσης Βότση...

Αυτό που επίσης προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον είναι το τι θα κάνει η Ναταλία Γερμανού με το Greek Idol και εάν θα βρεθεί στην πολυ-αναμενόμενη πρεμιέρα, μετά τα σχόλια της Ρούλας από την ραδιοφωνική της εκπομπή για την παρουσιάστρια του Μες στην Καλή Χαρά. Μία της έφταιγε το ντύσιμο της Ναταλίας, μία αυτά που έλεγε, μ��α το ένα, μία το άλλο…

Μήπως της το κρατάνε οι οικοδέσποινες και δεν το έχει πάρει χαμπάρι; Θα δείξει! Υπομονή μέχρι το Σάββατο, για να δούμε τί... ατμόσφαιρα επικρατεί στην Κάντζα!

Μεταξύ μας... εάν την δείτε την Ελένη, να μας το πείτε και μας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top