«Ζήλεψα αφόρητα την Ευγενία όταν συμμετείχε στο Dancing»

Γιατί ο Α. Γεωργιάδης θα πήγαινε με ελικόπτερο στον Λάκη;

«Ζήλεψα αφόρητα την Ευγενία όταν συμμετείχε στο Dancing»

«Πέρυσι ζήλεψα πάρα πολύ την Ευγενία με αυτό που έκανε στο Dancing. Ζήλεψα αφόρητα! Αλλά η Ευγενία είχε φροντίσει να μου το κάνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στην ερώτηση εάν ζήλευε την σύζυγό του στο πρώτο σόου χορού του Ant1.

«Κι αυτό γιατί ο χορός είναι από μόνο του ένα στοιχείο που δημιουργεί ερωτικούς συνειρμούς, όμως, η Ευγενία με ενημέρωνε για το τί θα δώ, με ρωτ��ύσε εάν κάποιο βήμα ή κάποια χορογραφία με ενοχλεί, οπότε ήμουνα προετοιμασμένος», συμπλήρωσε.

Ο κος Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι είναι πολύ μεγάλος ΚΑΙ τηλεοπτικός θαυμαστής της Ευγενίας και προτιμά τα περισσότερα σχόλιά του να της τα εκφράζει κατ’ ιδίαν και όχι δημόσια.

Σε ό,τι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης του Dancing with the Stars Daily, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Αλλά θα τον βρουν το δρόμο τους και η Ευγενία και οι υπόλοιποι στον Ant1. Αν είσαι ο εαυτός σου - και η Ευγενία είναι ο εαυτός της - η επιτυχία θα έλθει. Όχι ότι στα προηγούμενα δεν ήταν ο εαυτός της, απλά ήταν πιο διεκπεραιωτικός ο ρόλος της. Το Dancing with the Stars Daily είναι κάτι πιο προσωπικό».

Καλεσμένος στην Πρωινή Μελέτη, ο κος Γεωργιάδης ανέφερε ότι η Ευγενία χειρίστηκε τον Γ. Γεωργίου με πολλή μεγάλη ευγένεια και ότι εάν ήταν ο ίδιος στην θέση της, δεν θα ήταν σίγουρα τόσο ψύχραιμος. «Ολο αυτό το σχόλιο ότι η Ευγενία δήθεν νεάζει το βρήκα το λιγότερο αγενές. Δεν λες ποτέ τέτοιο πράγμα σε γυναίκα. Θεωρώ τον Γιώργο Γεωργίου ευγενή άνθρωπο. Αλλά εκεί έκανε φάουλ».

Περιμένει, τέλος, πώς και πώς το αυριανό Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου, στον οποίο όπως αποκάλυψε θα πήγαινε ακόμη και με… ελικόπτερο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top