Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Πως έχασα 50 κιλά»

Η παχυσαρκία, η εξάρτηση από το φαγητό και οι σχέσεις

Για την άγνωστη πάλη της με την παχυσαρκία μίλησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, που όπως αποκάλυψε, «έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το βάρος μου. Στα 15 μου, είχα πολλά παραπάνω από 20 κιλά». Ωστόσο, εκεί που ζορίστηκε περισσότερο ήταν με το που τελείωσε το λύκειο και συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος.

«Δεν είχα πρόβλημα με τις σχέσεις μου. Είχα πρόβλημα με τον εαυτό μου», λέει η νεαρή τραγουδίστρια στο «People». Γι΄αυτό και α��οφάσισε ότι «δεν θέλω να ξαναδώ έτσι τον εαυτό μου. Ότι θ΄αλλάξω τη ζωή μου».
Για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, η παχυσαρκία είναι ασθένεια, «γιατί απλά δεν έχεις το σθένος ν΄αντιμετωπίσεις όσα συμβαίνουν. Εγώ είχα εξάρτηση από το φαγητό».

Σήμερα, έχει χάσει πάνω από 50 κιλά και συνεχίζει: «τώρα πια γυμνάζομαι, αν και σιχαίνομαι το γυμναστήριο. Προσπαθώ να διορθώσω τις φθορές του σώματος μου. Κάνω φλαμένκο, επιμένω να έχω γυμναστή στο σπίτι. Δεν είμαι πλούσια αλλά προτιμώ να πεινάσω παρά να σταματήσω». Πλέον «αγαπάω πολύ περισσότερο τον εαυτό μου και τον σέβομαι».

Όσο για τις ερωτικές τις σχέσεις; αν και μικρότερη νόμιζε ότι έχει κάνει «λάθος σχέσεις», τώρα «πιστεύω ότι δεν υπάρχουν λάθη στη ζωή ενός ανθρώπου. Ο, τι επιλέγουμε είναι τελικά σωστό γιατί έχει κάποιο λόγο ύπαρξης. Δεν είμαι άνθρωπος του 2011 στις σχέσεις μου. Δένομαι πάρα πολύ με του ανθρώπους, τους βάζω και θέλω να με βάζουν στη ζωή τους. Το έχω ανάγκη».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top