Σε τρυφερά ενσταντανέ με μελαχρινή ο Γιούρκας Σεϊταρίδης!

Ποιά έκλεψε την καρδιά του σέξι ποδοσφαιριστή;

Σε τρυφερά ενσταντανέ με μελαχρινή ο Γιούρκας Σεϊταρίδης!

Με «εκρηκτική» μελαχρινή, δημοσιογράφο και κόρη γνωστού επιχειρηματία, «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός τον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Ποιά είναι η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του ποδοσφαιριστή; Η Ρόζα Αντζουλάτου, που εδώ και ένα μήνα είναι μαζί!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News», η 25χρονη απόφοιτος της Νομικής μονοπωλεί τις μέρες και τις νύχτες του Γιούρκα, με την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση να γίνεται προ ημερών, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου.

Αν και κανείς από τους δύο δεν μιλάει για την σχέση τους, γνωστοί τους λένε στην εφημερίδα πως Γιούρκας και Ρόζα δοκιμάζονται για να δουν αν ταιριάζουν, καθώς η 25χρονη υπέκυψε έπειτα από μήνες έντονου φλερτ.

Ο Γιο��ρκας γνώρισε την Ρόζα πριν από μήνες και η ομορφιά της τον «μάγεψε»: ο ποδοσφαιριστής έκανε τα πάντα για να την πλησιάσει, χωρίς να λείπουν οι κινήσεις εντυπωσιασμού. Λουλούδια στον χώρο όπου εργάζεται, δώρα, ρομαντικά ταξίδια, έξοδοι σε vip εστιατόρια και βόλτες με το πανάκριβο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή ήταν μερικά μόνο από τα «κόλπα» για να πέσει το κάστρο...

Τελικά η 25χρονη είπε το «ναι» - εξάλλου, ακόμα και τα πιο σκληρά καρύδια κάποτε υποκύπτουν!

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού και θυμηθείτε το πρώτο γκολ του Γιούρκα στο Champions League

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top