Σε ποια τραγουδίστρια ανήκουν τα οπίσθια- «αερόσακοι»;

Τέτοια κάλλη… ούτε η Jennifer Lopez!

Σε ποια τραγουδίστρια ανήκουν τα οπίσθια- «αερόσακοι»;
«Σίγουρα όχι». Έτσι απαντά η Nicki Minaj στην ερώτηση αν έχει βάλει εμφυτεύματα στα οπίσθια της! Το πιστεύετε; Γιατί εμείς όχι! Όπως θα παρακολουθήσετε και από τις φωτογραφίες, η εκκεντρική καλλιτέχνης έχει ιδιαιτέρως… προικισμένο το πίσω μέρος της.

Τέτοια κάλλη ούτε η Jennifer Lopez, που τουλάχιστον έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι έχει παρέμβει αισθητικά στο… επίμαχο σημείο! Η Nicki πάλι, το αρνείται κατηγορηματικά.
Η 26χρονη σταρ της hip hop, είναι γνωστή γενικότερα για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις. Ωστόσο η πιο πρόσφατη της εμφάνιση-αυτή στο Ορλάντο της Φλόριντα στο πλαίσιο της περιοδείας της Lil Wayne-, άφησε τους πάντες άφωνους και με το στόμα… ανοιχτό!

Ειδικά όταν γύρισε την πλάτη της, οι θεατές αντίκρισαν ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θέαμα αφού τα οπίσθια της έμοιαζαν περισσότερο με φουσκωμένο μπαλόνι έτοιμο να σκάσει, παρά με οπίσθια φυσιολογικού ανθρώπου.

Όπως και να΄χει, ανεξάρτητα από τα γούστα, έχουν και χρηστικό σκοπό αφού η Nicki δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Σε περίπτωση που φάει καμιά τούμπα, τα πλούσια ελέη της χρησιμεύουν κάλλιστα και ως… αερόσακοι!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top