Δείτε την εντυπωσιακή εξέλιξη της Ζέτας Μακρυπούλια

Πώς ήταν το 1990 και πώς έγινε σήμερα!

Δείτε την εντυπωσιακή εξέλιξη της Ζέτας Μακρυπούλια

Μπορείτε να φανταστείτε την Ζέτα Μακρυπούλια με κοντό κατάμαυρο μαλλί; Και όμως, έτσι ξεκίνησε την καριέρα της…


Μάλιστα, τότε έδειχνε να της πηγαίνει πολύ το look: κοντό μαλλί, μπουστάκια που ίσα κάλυπταν το στήθος και κολάν μέχρι τον αφαλό. Για όσους δεν έχουν καλή μνήμη να θυμήσουμε ότι έτσι ήταν η Ζέτα στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο πλευρό του Κ. Κωνσταντίνου και στην σειρά του Ν. Μαστοράκη με πρωταγωνίστρια της Λίλα Καφαντάρη.


Δύο χρόνια αργότερα, 2002, έγινε ξανθιά, διατηρώντας όμως το αρκετά σκούρο φρύδι κα�� το… αρκετά σκούρο ντύσιμο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, επιλέγει totalblack και πάντα κολλητά!


Το 2004 η Ζέτα γίνεται η απόλυτη σεξοβόμβα, όταν συμμετέχει στο Σεσουάρ για δολοφόνους. Καστανόξανθη πια με ισίο μαλλί και πιο ανοιχτό φρύδι κλέβει τις εντυπώσεις. Δεν περνάει ένας χρόνος και το «γυρίζει» στο καστανό σκούρο. Ήταν τότε που χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο και την είδαμε να εμφανίζεται με λίγα επιπλέον κιλάκια και μια πιο εκκεντρική διάθεση. Το 2005 ήταν που συμμετείχε και Στο Παρά Πέντε.


Ένα χρόνο μετά, 2006, την βλέπουμε με «σπασμένη» μπούκλα και μαλλί κάτω από τον ώμο. Πιο ανάλαφρη και με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.


Όλο αυτό έρχεται να ανατραπεί δύο χρόνια μετά, όπου η Ζέτα γίνεται η απόλυτη ξανθιά και επιλέγει να τονίσει τα γαλαζοπράσινα μάτια της με ένα κατακόκκινο κραγιόν. Και τότε αποθεώθηκε…


Η τελευταία της εμφάνιση που προκάλεσε σχόλια ήταν στο «Dancing» της περασμένης εβδομάδας, που εμφανίστηκε με κατάισιο και σχεδόν άσπρο – ξανθό μαλλί, κάνοντας ακόμα μια καινοτομία και προσθέτοντας… αφέλεια.


Δείτε τις εμφανίσεις της Ζέτας στο βίντεο που ακολουθεί…


Πηγή:OK!, Εγώ weekly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top