«Αγγελικές» συμβουλές από τις ειδικές του είδους!

Μάθετε τι συζητάνε τα πιο διάσημα μοντέλα μεταξύ τους…

«Αγγελικές» συμβουλές από τις ειδικές του είδους!
Είχατε απορία τι μπορεί να συζητούν τρία από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο μεταξύ τους; Νομίζατε ότι οι κουβέντες τους περιστρέφονται γύρω από «μοντελοθέματα» και συμβουλές ομορφιάς;

Αν είχατε αυτή την εντύπωση, Andriana Lima, Alessandra Ambrosio Candice Swanepoel σας διαψεύδουν. Τα τρία "αγγελούδια" της Victoria’s Secret, όχι μόνο δεν λένε μεταξύ τους για φωτογραφήσεις και ρούχα, αλλά αντίθετα κάνουν πολύ καθημερινές κουβέντες μιας και οι δυο από τις τρεις (Lima και Αmbrosio) εκτός από μανούλες είναι και.. κολλητές!

Οι δυο Βραζιλιάνες καλλονές συζητούν για τα παιδιά τους και ανταλλάσουν συμβουλές για την ανατροφή τους.

«Θυμάσαι; σε ρώτησα, σου έστειλα e-mail για τον θηλασμό» λέει η Lima στην Ambrosio, η οποία ήταν πιο… έμπειρη τότε στο θέμα μητρότητα: «Είχα την κόρη μου. Τώρα είναι σχεδόν τριών, δυόμιση για την ακρίβεια, και η κόρη της είναι 16 μηνών. Γέννησα ένα χρόνο νωρίτερα και έτσι βοηθούσα με συμβουλές» είπε η πανέμορφη Alessandra

H Ambrosio μπορεί να είναι στοργική μανούλα, αλλά για γάμο… ούτε λόγος! «Είμαι αρραβωνιασμένη για πολύ καιρό και δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο… δεν έχω καιρό».

Όσο για την τρίτη της παρέας Candice; ακούγοντας τις δυο συναδέλφου�� της είπε όλο νόημα: «Tώρα ξέρω ποιες θα συμβουλευτώ όταν έρθει η ώρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top