Τάμτα: Ανατρεπτική στο MadWalk 2020 - Όσα είπε στο star.gr

Μίλησε για τη μουσική, τη μόδα, τη Eurovision & τον κορωνοϊό

Ίσως το πιο εντυπωσιακό και ανατρεπτικό act του φετινού MadWalk, που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2021. Ο λόγος για την performance της Τάμτα, από την οποία η αλήθεια είναι, πως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

Η Τάμτα και η μόδα στη συνείδησή μας είναι ένα και φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει συνεχώς από την αρχή της καριέρας της έως και σήμερα.

Στο επετειακό MadWalk 2020 η αγαπημένη καλλιτέχνιδα συνεργάστηκε για πρώτη φορά, με τον ταλαντούχο σχεδιαστή, Σωτήρη Γεωργίου, και παρουσίασε το ‘’Hold On’’ φορώντας… ξυλοπόδαρα! Κατά τη διάρκεια του act την είδαμε να τραγουδά επάνω σε αυτά και σαν να μην έφτανε αυτό, είχε και τα μαλλιά της πλεγμένα με εκείνα των χορευτριών που την πλαισίωναν! Το πήγε σε άλλο level!

Η ίδια μίλησε για το MadWalk, το GNTM, τη Eurovision, τη μόδα αλλά και το «μαύρο» κεφάλαιο της χρονιάς, τον κορωνοϊό, στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας, δημιουργίας και έμπνευσης για το νέο έτος.

Τάμτα: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας έδειξε το αποτέλεσμα

Το MadWalk είχε γενέθλια! 10 χρόνια μετά από το πρώτο Madwalk, το οποίο παρουσιάσατε μαζί με τη Βίκυ Καγιά, βρίσκεσαι ξανά στη σκηνή μαζί με τον Σωτήση Γεωργίου. Πες μας μερικά πράγματα για το φετινό σου performance.

Πέρασαν και όμως 10 χρόνια ε? (γέλια). Μου είναι τόσο έντονο που μου μοιάζει πολύ πιο πρόσφατο! Εκείνη τη χρονιά το τραγούδι μου ‘’Τonight’’ ήταν το τραγούδι του πρώτου MadWalk και στο performance συμμετείχε η πάντα λαμπερή και αγαπημένη Βίκυ Καγιά. Φέτος λοιπόν, μετά από δυο χρόνια απουσίας ανεβαίνω στο stage με δημιουργίες του Σωτήρη Γεωργίου, που συνεργαζόμαστε πρώτη φορά στο MadWalk. Το τραγούδι που επιλέξαμε μαζί με τους συνεργάτες μου είναι το “Hold On”, ένα αγαπημένο μου τραγούδι που ανήκει στο τελευταίο μου αγγλόφωνο EP. Το act που παρουσιάσαμε έχει στοιχεία από το video clip του τραγουδιού που γυρίσαμε το καλοκαίρι στη Μήλο. Είναι νοσταλγικό και σκοτεινό και ένα από στοιχεία που πήραμε και εξελίξαμε είναι η πολύ μακριά κοτσίδα που χρησιμοποιούμε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.   

τάμτα madwalk σωτήρης γεωργίου

τάμτα madwalk 2021 σωτήρης γεωργίου

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τι ζωή μας ολοκληρωτικά. Πώς ήταν το Madwalk χωρίς την παρουσία κοινού;

Η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εμείς έχουμε χάσει τη φυσική επικοινωνία που είχαμε με το κοινό. Το κομμάτι των live εμφανίσεων που είναι σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας μας έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μέσα σε αυτή την συγκυρία το Mad προσαρμόστηκε και χαίρομαι που ακόμα και με την απουσία του κοινού μάς δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστούμε μέσα από τη μουσική και τη μόδα. Σίγουρα προτιμάμε MadWalk με κοινό, ταυτόχρονα όμως χαίρομαι που βρέθηκε τρόπος να συνεχιστεί αυτός ο θεσμός ακόμα και μέσα στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε.

τάμτα madwalk σωτήρης γεωργίου

τάμτα madwalk

τάμτα hold on

Μαζί με τον Mente Fuerte συνεργαστήκατε με τα μοντέλα του GNTM 2020 για την αφίσα της μεγάλης επιτυχίας σας «Δεν είσαι εδώ». Πώς σου φαίνεται που κάποια από τα παιδιά του διαγωνισμού μόδας περπάτησαν για πολύ μεγάλους σχεδιαστές;

Ήταν μια πολύ όμορφη πρόταση από το GNTM να βρεθούμε εκεί και με αφορμή την δημιουργία της πρόμο φωτογραφίας για το νέο μας τραγούδι, προσφέραμε μια μουσική δοκιμασία στους διαγωνιζόμενους που απολαύσαμε και εμείς εκεί αλλά και οι τηλεθεατές από το σπίτι. Στο δικό μας act στο MadWalk συμμετείχε ο Αιμιλιάνο, ενώ στην πασαρέλα βρέθηκαν και άλλοι διαγωνιζόμενοι. Είναι όμορφο να βλέπεις νέους/ες να ακολουθούν τα όνειρά τους και να πετυχαίνουν.

Τι συνδέει τον Αιμιλιάνο από το GNTM με τον Περικλή Κονδυλάτο;
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

 

Μετά από ένα back to back μεγάλων μουσικών επιτυχιών με το ‘’Senorita’’, το ‘’Σ ‘Αγαπώ’’ και τώρα το ‘’Δεν είσαι εδώ’’ ποιο είναι το επόμενο δισκογραφικό βήμα;

Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος αγαπάει τα τραγούδια μου και μου δίνει όρεξη και δύναμη να συνεχίζω να είμαι δημιουργική. Σε αυτή τη φάση είμαστε σε μια δημιουργική διαδικασία, ετοιμάζουμε τόσο κάποια Αγγλόφωνα τραγούδια, όσο και κάποια Ελληνικά τα οποία θα έχουμε την χαρά να μοιραστούμε μέσα στην άνοιξη μαζί σας.

Στη συνείδησή μας, Τάμτα και μόδα είναι ένα! Είσαι πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες και τόσα χρόνια κρατάς τον τίτλο του fashion icon! Έχεις ένα πηγαίο στυλ που εντυπωσιάζει και τολμάς να ρισκάρεις. Ποιους διάσημους θαυμάζεις σε αυτό το κομμάτι;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Μου αρέσει πολύ το στυλ και η αισθητική της «Solagne» και «Tylrer the Creator».

Πώς μπήκε η μόδα στη ζωή σου και τι σημαίνει για εσένα; Είναι το ίδιο σημαντική με τη μεγάλη σου αγάπη, το τραγούδι;

Η μόδα και η μουσική για εμένα σημαίνουν ένα πράγμα και αυτό είναι η έκφραση! Με τη μουσική ασχολούμαι από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου… αρχικά με μια βούρτσα στο χέρι που λένε (γέλια) και σε πολύ μικρή ηλικία σε θεατρική ομάδα και ήμουν σε ένα παιδικό συγκρότημα στη Γεωργία. Η μόδα νομίζω πως υπήρχε πάντα μέσα μου αφού από μικρή ηλικία θυμάμαι να παίζω με τα ρετάλια της μητέρας μου που έφτιαχνε ρούχα για τα προς το ζην. Αργότερα αυτό έγινε τρόπος ζωής.

Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις μία, ποια θα ήταν η αγαπημένη σου τάση για αυτή τη σεζόν;

Μου αρέσει να παρατηρώ τις τάσεις τόσο μέσα από τα περιοδικά όσο και μέσα από τα social media. Από εκεί παίρνω και εγώ έμπνευση χωρίς να ξεχωρίζω συγκεκριμένες τάσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αίσθηση του στυλ και πως οι τάσεις συνδυάζονται και προσθέτουν στο αποτέλεσμα που θες να έχεις στην εκάστοτε περίπτωση. Πχ σε ένα act ή σε μια εμφάνιση. 

Ποια είναι η γνώμη σου για την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία φέτος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision αλλά και για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, Στεφανία Λυμπερακάκη;

Καταρχάς να ευχηθώ και στα δύο κορίτσια καλή επιτυχία και δύναμη! Είναι μια μοναδική εμπειρία και τις προτρέπω να το ζήσουν στο 100%. Θέλει υπομονή και επιμονή, καθώς είναι πολύ πιο απαιτητικό από ό, τι το βλέπουμε εμείς στις τηλεοράσεις μας. Πιστεύω ότι και οι δυο έχουν τα απαραίτητα για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο επάξια. Τα υπόλοιπα δεν πρέπει να τις νοιάζουν... Η Eurovision είναι απρόβλεπτη και ο παράγοντας τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ξέρω ότι και οι δυο θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και έτσι η τελική κατάταξη δε θα πρέπει να τις νοιάζει. Ανυπομονώ να ακούσω τα τραγούδια και πρέπει όλοι να τις στηρίξουμε με την θετική πρόθεση και ενέργειά μας!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Τέλος, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις όταν ο Covid-19 θα αποτελεί πια παρελθόν και θα είμαστε ελεύθεροι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα;

Να πάρω μια μεγάλη αγκαλιά όλο τον κόσμο (γέλια). Μου έχουν λείψει οι φίλοι μου, το να βγεις για ποτό και καφέ, χωρίς μάσκα και περιορισμό ωραρίου. Το να ανέβω στη σκηνή και να διασκεδάσω και να επικοινωνήσω με κόσμο. Το να κάνω ταξίδια. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα νιώσω την ενέργεια ενός live, κάτι που σε εμάς τους καλλιτέχνες λείπει πολύ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top