Κουρκούλης: «Γελάω με κάποιους που το παίζουν τραγουδιστές»

To θαύμα που έζησε και η περιπέτεια της υγείας του

Κουρκούλης: «Γελάω με κάποιους που το παίζουν τραγουδιστές»

Ο Νίκος Κουρκούλης για πρώτη φορά εξομολογείται πως νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο όχι με ιατρική περίθαλψη αλλά ύστερα από ένα θαύμα που έζησε ο ίδιος «Έκανα εξετάσεις και οι γιατροί μου ��ίπαν πως έχω μία μορφή καρκινώματος στο πάγκρεας και ότι χρειάζομαι επείγοντος χειρουργείο» τόνισε στην εκπομπή Πρωινό μου.

Οι φίλοι του τραγουδιστή τον προέτρεψαν να πάει στο Άγιο-Όρος και να περάσει εκεί τη μεγάλη Εβδομάδα προκειμένου να ηρεμήσει «Εκείνο το διάστημα ήμουν νοσοκομείο-δουλειά και δουλειά νοσοκομείο .Τη Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν αποφάσισα να πάω στην Αγία-Άννα. Δίπλα μου στο καραβάκι έκατσε τελείως τυχαία ο γιατρός που επρόκειτο να με χειρουργήσει στην Αμερική. Μου ζήτησε αυτόγραφο για το παιδί του και πιάσαμε την κουβέντα. Του είπα πως θα βρεθώ και εγώ στην Αμερική για ένα πρόβλημα υγείας που έχω και στο τέλος μου αποκάλυψε πως εκείνος ήταν ο βοηθός του γιατρού που θα με χειρουργούσε».

Μετά το Άγιο-όρος ο τραγουδιστής έκανε το δεύτερο κύκλο εξετάσεων και αποδείχθηκε πως όχι μόνο χειρουργείο δεν χρειαζόταν αλλά ήταν καθαρός «πρόκειται για μία περίπτωση αυτοίασης. Αυτό μου είπαν οι γιατροί» λέει ο τραγουδιστής.

Ως τραγουδιστής με πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του παραμένει απλός και γελάει με πολλούς νέους τραγουδιστές που έχουν καβαλήσει το καλάμι «Τους βλέπω που μιλάνε με έπαρση και γελάω. Μερικοί δε από αυτούς νομίζουν πως έχουν ταλέντο ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν μία επιτυχία και νιώθουν μοναδικοί».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό μου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top