Κώστας Μαρτάκης: «δεν κόβεται το ρημάδι το σεξ»

«Αν ήμουν gay μπορεί να το παραδεχόμουν»

Κώστας Μαρτάκης: «δεν κόβεται το ρημάδι το σεξ»

Εθισμένος με το σεξ, άνετος με το θέμα gay αλλά και θύμα της οικονομικής κρίσης δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης! Παράλληλα, εξομολογείται πως εδώ και 7 μήνες είναι μόνος του και περιγράφει την γυναίκα που θέλει για μάνα των παιδιών του, ενώ εξομολογείται πως παίρνει χρήματα για την συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars».

«Μας έχουν στερήσει πολλά πράγματα, ζούμε σε δύσκολες εποχές, ας κρατήσουμε του��άχιστον κάτι που μας δίνει ηδονή. Δεν κόβεται το ρημάδι το σεξ», λέει ο σέξι τραγουδιστής στο «Down Town», προσθέτοντας πως το κάνει όποτε του έρθει!

Για να μην βιαστείτε να τον χαρακτηρίσετε «λιγούρη» ή «σεξομανή», ο Κώστας ενημερώνει πως έχει αντέξει χωρίς σεξ ένα χρόνο και κάτι. Όχι, δεν ήταν τότε που υπηρετούσε στο στρατό, αλλά «μια εποχή που έβγαινα από μια σχέση, πληγώθηκα, έπεσα ψυχολογικά, έπαθα κατάθλιψη και δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο μπροστά μου».

Αν και δεν έχει κάνει κάτι ερωτικό με θαυμάστριά του, δεν κρύβει το ότι η ιδέα τον ιντριγκάρει. «Γιατί όχι; Το μόνο που με απασχολεί είναι η ηλικία. Τουλάχιστον, ας είναι ενήλικη», απαντά και... σπεύσατε κορίτσια!

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου που με λένε gay. Ας λένε ό,τι θέλουν. Από τότε που ξεκίνησα, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα...Αν ήμουν gay, μπορεί και να το παραδεχόμουν. Δεν ξέρω», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Κώστας.

Όσο για την ιδανική γυναίκα; «Θέλω να κάνω σοβαρή σχέση. Θα ήθελα να έχω μία κοπέλα που να με καταλαβαίνει για να μπορέσω σε καμιά δεκαριά χρόνια να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Μία μεγάλη οικογένεια, γεμάτη αγάπη. Όπως αυτή που μεγάλωσα», είναι η απάντηση!

«Έχω βγάλει χρήματα από την δουλειά μου», παραδέχεται ο Κώστας και προσθέτει πως περνά δύσκολα γιατί έχει μεγάλα έξοδα.

«Συντηρώ την οικογένειά μου και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Τι αποταμίευση; Ζούμε πολύ δύσκολα! Έχω πάρει μόνος μου το αυτοκίνητό μου, πληρώνω το ενοίκιό μου, τους λογαριασμούς και διάφορα καθημερινά έξοδα. Εγώ δεν έχω ζάμπλουτο μπαμπά να μου πάρει το σπίτι που θέλω ή την αμαξάρα των ονείρων μου... Έχω περάσει από φτώχεια, έζησα διάφορα πράγματα, όμως, όλα αυτά με έκαναν να προσγειωθώ και να μην πετάω στα σύννεφα», προσθέτει.

Τέλος, δεν κρύβει ότι πληρώνεται για την συμμετοχή του στο «Dancing» με ένα συμβολικό -όπως λέει- ποσό και συμπληρώνει: «κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο, που δεν είναι η κύρια εργασία μας, ξοδεύουμε πολλές ώρες καθημερινά στις πρόβες, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να πληρωνόμαστε».

Δείτε την εμφάνιση του Κώστα στο τελευταίο live του «Dancing»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top