Ελένη Μενεγάκη: «έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου»

Τι ανακάλυψε η... πονηρή παρουσιάστρια;

Ελένη Μενεγάκη: «έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου»

Αφορμή για αποκαλύψεις στάθηκε η συνέντευξη του Ανδρέα Φουστάνου, καθώς η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε το ότι είναι... περίεργη και έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της! Κατόπιν, βέβαια, έσπευσε να διευκρινίσει πως αυτό είναι θέμα ηλικίας και τώρα δεν θέλει να ξέρει τι μπορεί να κρύβει ο καλός της.

Ο πλαστικός χειρουργός και κουμπάρος δήλωσε σε γνωστό περιοδικό πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ψάξει το κινητό ενός άνδρα, κάτι που βρήκε την Ελένη απόλυτα σύμφωνη!

«Τώρα μεγαλώσαμε, σοβαρευτήκαμε», είπε η ξανθιά και παραδέχθηκε πως παλιότερα «σκάλιζε» το τηλέφωνο του καλού της. Ακούς Γιάννη Λάτσιο; Ακούω να λες! Μόνο ο... Ματέο μπορεί να κοιμάται ήσυχος, σύμφωνα πάντα με όσα είπε η ίδια γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε και... ενστάσεις, λέγοντας πως «ποτέ δεν ξέρεις τι πράγματα θα βρεις αν μπεις σε αυτή την διαδικασία», ενώ η κουβέντα στο πάνελ «άναψε» για τα καλά.

«Είναι θέμα ηλικίας», απάντησε η Ελένη όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε πώς αντιδρούν οι γυναίκες όταν δουν στο κινητό του αγαπημένου της κάτι που δεν τους αρέσει, κάτι με το οποίο διαφώνησε η Χριστίνα Πολίτη. Όπως εξομολογήθηκε η συνεργάτιδα του «Καφέ», εκείνη τώρα ψάχνει το τηλέφωνο του συντρόφου της, ο οποίος το έχει κλειδώσει!

«Τώρα είναι που δεν θέλω να ξέρω. Την τελευταία 10ετία δεν θέλω να ξέρω! Αυτά είναι παιδικά καμώματα για μένα», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Με απλά... μαθηματικά, 9 χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Λάτσιο, συν το ένα μέχρι την 10ετία, άρα; Στις αρχές της σχέσης τους μια χαρά το έψαχνε το κινητούλι του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top