Η ζωή της Άντζελας Γκερέκου

Από τις σεξι φωτογραφίσεις στα..έδρανα

Η ζωή της Άντζελας Γκερέκου

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ζωή της Άντζελας Γκερέκου η οποία επαγγελματικά έχει περάσει από πολλά διαφορετικά στάδια. Τη δεκαετία του 90 η ηθοποιός ξεκίνησε κάνοντας διαφημιστικά σποτ ενώ αργότερα άρχισε να κάνει αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων.

Τότε ήταν το σύμβολο του σεξ που σαγήνευε όλους τους άντρες με το αισθησιακό της βλέμμα αλλά και με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο..Έπαιξε σε πολλές ταινίες και σειρές, στις οποίες αποτελούσε το μήλον της έριδος.

Περνώντας τα χρόνια η Κερκυραία καλλονή γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, το ταίρι της όπως τον αποκαλεί και αντικατέστησε τα καυτά σορτσάκια με ταγιέρ και σακάκια..Η Α��τζελα Γκερέκου σταμάτησε να φωτογραφίζεται για γνωστά περιοδικά και να μιλάει στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, έχοντας πάντα τη στήριξη του Τόλη Βοσκόπουλου καταπιάστηκε με την πολιτική και εξελέγη βουλευτής ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου την διόρισε υφυπουργό Τουρισμού. Η παραμονή της στην κυβέρνηση δεν κράτησε πολύ αφού λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε ότι ο σύζυγός της χρωστάει 5,5 εκ. ευρώ στην εφορία, η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλλε την παραίτησή της. Ωστόσο συνεχίζει να ομορφαίνει τα έδρανα της βουλής με την παρουσία της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που προέβαλλε η εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top