Οι απορίες της Ελένης για τον... οργασμό...

Γιατί οι σύντροφοι του Μουτσινά κλαίνε μετά το σεξ μαζί του;

Η σημερινή έρευνα του Καφέ με την Ελένη σχετιζόταν με τον γυναικείο οργασμό και το γεγονός ότι το ένα τρίτο των γυναικών πέφτει σε μελαγχολία μετά το σεξ. Η Ελένη ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ειδικό στις έρευνες, ποιο ακριβώς είναι το περιεχόμενο του θέματος κι εκείνος έβαλε στο «παιχνίδι» και τον Νίκο Μουτσινά.

«Θέλω να βάλουμε οπωσδήποτε στην κουβέντα μας και τον Νίκο που σίγουρα κάτι θα έχει να μας πει…» είπε ο Γρηγόρης, άγνωστο όμως είναι τί ακριβώς εννοούσε. Αφού για γυναίκες ήταν �� έρευνα. Αυτό ακριβώς επεσήμανε και ο Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ τι να σας πώ; Αφού για γυναίκες μιλάμε. Εμένα πάντως γελάνε μετά το σεξ. Δεν έχω καταλάβει βέβαια γιατί, αλλά είναι γεγονός ότι μετά την σεξουαλική επαφή μαζί μου... γελάνε».

Το θέμα ήταν ότι αμέσως μετά τον οργασμό και το σεξ, οι γυναίκες πέφτουν σε μια μελαγχολία, μία θλίψη, ένα… κάτι βρε αδελφέ. Η Ελένη άρχισε τις ερωτήσεις. «Μήπως είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού;» ρώτησε αρχικά. «Μήπως δεν τον… βρίσκουν γι’ αυτό κλαίνε;» συνέχισε. «Μήπως είναι δόξα το Θεό που επιτέλους… πέτυχε;» ήταν η τρίτη και φαρμακερή απορία της παρουσιάστριας.

Τίποτα. Η έρευνα ήταν πολύ συγκεκριμένη, αλλά ο Γρηγόρης δεν είχε απάντηση να της δώσει για καμία από τις τρεις ερωτήσεις της. Εκανε απλώς την διαπίστωση ότι αμέσως μετά τον οργασμό, οι γυναίκες παθαίνουν αυτό το πράγμα. Και μάλιστα το ποσοστό τους δεν είναι μικρό. Οι λόγοι εξετάζονται... επιστημονικώς... «Μήπως η γυναίκα απογοητεύεται και στο τέλος λέει: Αυτό ήταν; Τόσα χρόνια περίμενα για αυτό το πράγμα;» συμπλήρωσε ο Νίκος γεμάτος απογοήτευση.

Γέλασαν, ξεκαρδίστηκαν για την ακρίβεια, αλλά τελικά απάντηση δεν πήραμε. Γιατί οι γυναίκες μελαγχολούν μετά το σεξ; Και γιατί δεν επιρρίπτουν την ευθύνη στους… εαυτούς τους, αλλά στους άλλους, παρά το γεγονός ότι φθάνουν στον οργασμό, όπως αναρωτήθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς;

Ναι αλλά να μας ενημερώνετε παιδιά, μην μένουμε μόνο με τις απορίες και μετά περνάμε σε άλλα θέματα… Τί να κάνουμε και μείς; Παρασυρθήκαμε για μια ακόμη φορά από την Ελένη που βγήκε με το ανοιξιάτικο Diane Von Furstenberg φορεματάκι, το all time classic λουλουδικό στα μαλλιά και τις πλατφόρμες του Δούκα... Βρε τι παθαίνει κανείς με την βασίλισσα...Ξεχνάει από πού ξεκίνησε και πού θέ��ει να καταλήξει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top