Τ. Σαμαράς: «Δεν πάει να χάσει κανένα κιλό ο Λιάγκας αντί να μιλά για μένα;»

Ο Τρύφωνας τα «πήρε» και… ξεσπά!

Τ. Σαμαράς: «Δεν πάει να χάσει κανένα κιλό ο Λιάγκας αντί να μιλά για μένα;»
Ξεκίνησε εύθυμα αλλά κατέληξε να κάνει ένα μικρό ξέσπασμα εναντίον του Γιώργου Λιάγκα! Ο λόγος για τον Τρύφωνα ο οποίος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή Superstar και τοθετήθηκε επί των κριτικών που έχει δεχθεί.

Ο γνωστός κομμωτής που έγινε και… wannabe χορευτής, ξεκίνησε να μιλά για την μέχρι τώρα παρουσία του στο «Dancing with the stars», η οποία -όπως τόνισε- τον βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο με την πρόοδό του: «Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Κυρίως από την πρώτη και την τελευταία μου εμφάνιση. Από τη δεύτερη δεν έμεινα και τόσο ευχαριστημένος» σημείωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς εξηγώντας πως «ήταν δύσκολη η χορογραφία, έχασα τα βήματα και… γυάλισα το πάτωμα! Δε μου άρεσε ούτε η χορογραφία ούτε το ντύσιμο να πω την αλήθεια! Δεν πειράζει, περνάω πολύ ωραία όμως!».

«Ο Λιάγκας να πάει να χάσει κανένα κιλό αντί να μιλά για μένα»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν αυτό που λέμε μες στην τρελή χαρά. Μέχρι να έρθει η στιγμή να τον πληροφορήσουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο «Πρωινό mou» ότι ο γνωστός κομμωτής έχει πάει στο σόου για την πλάκα του και ότι κοροϊδεύει τους πάντες!

«Ο κ. Λιάγκας το είπε αυτό; Ας χάσει πρώτα κανένα κιλό και μετά να μιλήσει για εμένα» ήταν η ενστικτώδης αντίδραση του Τρύφωνα Σαμαρά στην κριτική του συμπαρουσιαστή της πρωινού του Mega.

Μη νομίζετε όμως ότι το μίνι ξέσπασμα σταμάτησε εκεί. Είχε και συνέχεια: «Ο κόσμος με αγαπάει γιατί του αρέσει αυτό που κάνω. Τι με νοιάζει εμένα τι λέει ο Λιάγκας και ο κάθε Λιάγκας; Σε όποιον αρέσουμε, δεν ασχολούμαι» είπε με νόημα.

Στη συνέχεια, πάντως, ρωτήθηκε και για τη χαμηλή βαθμολογία που παίρνει από το Γιάννη Λάτσιο χωρίς όμως να τοποθετείται τόσο ανοικτά όπως με την περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα. Απλά, διευκρίνισε ότι είναι δύσκολο το όλο εγχείρημα...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top