Ελένη: «Εσύ όλη τη σεζόν μου παραπονιόσουν ότι έχεις κουραστεί!»

Το «καρφί» της στον Μουτσινά και η… απολογία του παρουσιαστή

Ελένη: «Εσύ όλη τη σεζόν μου παραπονιόσουν ότι έχεις κουραστεί!»
Για τα… «βάσανα» που έζησε το διάστημα που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» με την Κατερίνα Ζαρίφη, μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα στην Ελένη.

Ο παρουσιαστής του «Δέστε τους», τότε ήταν «απέναντι» με την Ελένη και πάλευε με τη Ζαρίφη να ανεβάσουν τα νούμερα. Σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο Νίκος Μουτσινάς θυμάται αυτή την περίοδο που όπως φαίνεται του άφησε… ψυχικά τραύματα!

Ένα περιστατικό από την τότε εμπειρία του, ο παρουσιαστής έχει ακόμα να το … λέει! «είναι στο control μια μέρα η αρχισυντάκτρια μας η Μαρία η Κλάδου, είχαμε εμείς ένα θέμα, και πατάει το ακουστικό και μας λέει: “Εεεεε… παιδιά; Η Ελένη είναι στον καναπέ και κάνει γυμναστική. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την εκπομπή μας”».

Κάγκελο έμειναν Μουτσινά-Ζαρίφης, με την τότε αρχισυντάκτρια τους να αναφωνεί όλο θαυμασμό για την Ελένη: «Δεν υπάρχει ρε, δεν υπάρχει είναι θεά!».

Ωστόσο η Ελένη φαίνεται πως δεν πολύ-κολακεύτηκε από τα καλά λόγια του Μουτσινά, αφού όταν την ενημέρωσε ότι το καλοκαίρι θα κάνει θέατρο, η παρουσιάστρια δεν τον άφησε έτσι: «Γιατί ρε μες το καλοκαίρι; δεν θές να ξεκουραστείς; Εσύ όλη τη σεζόν μου παραπονιόσουν ότι “έχω κουραστεί! Σκηνοθετώ, γράφω κείμενα, ποίηση”, θα πας να δουλέψεις το καλοκαίρι;».

Ε… μετά απ΄αυτό… αν πούμε ότι δεν της γύρισε το μάτι, θα είναι ψέμα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top