Κατριν Ντενεβ:« Μερικοί άντρες είναι διακοσμητικοί!»

Η γαλλίδα ηθοποιός μιλάει για τον έρωτα και την Ελλάδα

Κατριν Ντενεβ:« Μερικοί άντρες είναι διακοσμητικοί!»

Η Κατρίν Ντενέβ η μεγάλη κυρία του γαλλικού σινεμά στα 67 της χρόνια συνεχίζει να αγαπά το σινεμά και να κάνει τουλάχιστον 3 κινηματογραφικές ταινίες το χρόνο. Εκείνη γερνάει όπως λέει όμως οι σκηνοθέτες της όχι.

Η γαλλίδα ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή Καφές με την Ελένη και για τον πρώην σύζυγό της Μαρτσέλο Μαστρογιάννη με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Κιάρα Μαστρογιάννη η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός: «Προτιμώ να θυμάμαι τον π��ώην σύζυγό μου ως τον άνθρωπο, που με τις ταινίες του κάλυψε όλο τον ευρωπαϊκό χάρτη αφού έπαιξε ταινίες με σκηνοθέτες από όλες τις χώρες» τόνισε.

Η Κατριν Ντενεβ όταν ήρθε στην Ελλάδα, επισκέφθηκε το μουσείο της Ακρόπολης και έμαθε να φτιάχνει ελληνικό καφέ:«Ένας Έλληνας φίλος μου, μου έδειξε πως φτιάχνεται. Βάζω τον καφέ και τη ζάχαρη στο μπρίκι και το βγάζω δύο φορές από τη φωτιά. Όχι μόνο μ’αρέσει να τον φτιάχνω αλλά και να τον πίνω. Με ξετρελαίνει η γεύση του» λέει η γοητευτική ηθοποιός.

Στη συνέντευξή της η 67χρονη ηθοποιός λέει πως υπάρχει μία προκατάληψη απέναντι στις ωραίες γυναίκες που πολλοί τις θεωρούνε γλάστρες: «Γλάστρες δεν είναι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Όταν ας πούμε ένας άντρας συνοδεύει μία γυναίκα κάπου και δεν πρέπει να μιλάει πολύ. Τι είναι; Γλάστρα δεν είναι»

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης από την εκπομπή Καφές με την Ελένη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top