Το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά κατά πάντων!

Τα «βάζει» με Ναταλία,Twitter και τηλεκριτικούς

Το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά κατά πάντων!
Ασυγκράτητη ήταν η Ρούλα Κορομηλά από τον αέρα της ραδιοφωνικής της εκπομπής. Ποιος είδε την παρουσιάστρια και δεν την φοβήθηκε ήταν αυτό! Και τι δεν είπε. Κανέναν δεν άφησε ασχολίαστο.

Αρχικά, τα «έβαλε» με τους τηλεκριτικούς: «Καθόμαστε και ασχολούμαστε με το αν μια παρουσιάστρια είναι ή δεν είναι μυώδης. Δεν κοιτάμε το ζητούμενο ότι αυτή η οποία κάθεται στον καναπέ της και λέει για τη μυώδη και για τη χοντρή που δεν ξέρει και τη λέξη της χοντρής!»

Έπειτα, σχολίασε το πώς θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα του Greek Idol:

«Θα φορέσω ο, τι με κάνει να νιώθω καλά, ωραία και άνετα, χωρίς να δώσω λογαριασμό σε καμία υπέρβαρη τηλεκριτικό ν΄ασκήσει σχόλιο επάνω μου για το πώς είμαι. Η γυναίκα του 2011 δεν γερνάει, μεγαλώνει. Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Άλλο το γερνάω και το πώς γερνάω, και άλλο το μεγαλώνω. Και κανένας, δεν μπορεί να προσδιορίσει σε καμία γυναίκα πως θα ντύνεται και τι θα κάνει όταν νιώθει και αισθάνεται κάπως, και όταν αυτό που φοράει, το υποστηρίζει».

Και συνέχισε! «Και με σορτς θα βγω και με σούπερ μίνι θα βγω, και με ο, τι γουστάρω θα βγω, maxi δεν θα φοράω γιατί δεν μ αρέσει. Και κολάν θα φοράω και ροκ ντύσιμο θα κάνω, και tattoo θα κάνω. Και συμβιβασμούς δεν κάνω, και όποιος αντέξει. Η ζωή πόσο είναι ρε παιδιά;»

Έστειλε και το μηνυματάκι της προς πάσα κατεύθυνση: «Άμα δεν σας αρέσει, μη με δείτε», αφού όπως είπε:

«Μιλάτε στη Ρούλα Κορομηλά που έχει περάσει όσα έχει περάσει και που έχει δει τα θυμαράκια το πώς θα είναι; Όπα ρε παιδιά! Μην ξεχνιόμαστε! να ξανασυστηθούμε και λίγο έτσι; για όσους έχουν ασθενή μνήμη».

Στο τέλος, τα «έχωσε» κανονικά και στην Ναταλία Γερμανού αλλά και στο… Twitter!

«Τι έχουνε πάθει μια λύσσα και μανία κακιά όλοι, με το Τwitter. Mπορείς να μου πεις σε παρακαλώ; Όλοι έχουν ένα κ**ο Twitter εκεί πέρα και γράφουνε. Τι βλακεία είναι αυτή; να γράφω εγώ “Τώρα ξύπνησα”, “Με πονάει το κεφάλι μου”, “δεν μου έφτιαξε το ψάρι καλά” δηλαδή αυτό τι νόημα έχει; Και η Ναταλία Γερμανού πρώτη και καλύτερη! Τώρα θα τελειώσει η εκπομπή και θα την τακτοποιήσω» είπε, μόνο που δεν σταμάτησε εδώ.

Σχολιάζοντας το «Μες την Καλή Χαρά» το οποίο παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, η Ρούλα Κορομηλά ήταν… καταπέλτης!

«Από το πρωί μάθαμε όλα τα προσωπικά του καθενός. Έχουμε πει αυτή η Ναταλία να σταματήσει να λέει μπούρδου-μπούρδου, το βιολί της αυτή κανονικά. Γιατί δεν μπαίνετε στα θέματα που είχατε; Εμένα τα προσωπικά των παρουσιαστριών δεν με αφορούν. Ως υπεύθυνη αυτής της εκπομπής, δεν θέλω ν΄ακούω στο πρώτο μέρος τα προσωπικά. Δεν αφορούν κανέναν. Τους το έχω πει στη σύσκεψη δεν θέλω μπλα μπλα προσωπικά. Τι κάνανε, τι φάγανε, το Twitter».

Ακούστε στο βίντεο τι δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά, όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top