Η χορογράφος του Χρανιώτη «την είπε» στην κριτική επιτροπή

Τι στάση τήρησε ο γνωστός ηθοποιός;

Η χορογράφος του Χρανιώτη «την είπε» στην κριτική επιτροπή
Κόντρα ξέσπασε χθες, ανάμεσα στην χορογράφου του Γιώργου Χρανιώτη Τζένη και τον Φωκά Ευαγγελινό. Σχολιάζοντας την κριτική που της έγινε, η χορογράφος του γνωστού ηθοποιού δήλωσε στην κάμερα του Star:

«Εγώ θέλω πάντα να παίρνω πληροφορίες για το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι, και να έχουνε βάση. Είμαι επαγγελματίας του χώρου, διδάσκω επαγγελματίες, οπότε ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ρυθμός και ποιος είναι ο ρυθμός».

Αυτό που την πείραξε όπως είπε, ήταν ��τι «ο τρόπος που μου το είπαν δεν ήταν ξεκάθαρος, και εγώ θέλω έναν ξεκάθαρο τρόπο. Σίγουρα θέλω κάποιες πιο αναλυτικές πληροφορίες, για να κάνω τον άλλον καλύτερο».

Καλεσμένοι σήμερα της Ευγενίας Μανωλίδου, Γιώργος Χρανιώτης και Τζένη, σχολίασαν τη χθεσινή κόντρα, μόνο που η Τζένη δεν είχε τον ηθοποιό με το μέρος της.Ερωτηθείς ο Γιώργος Χρανιώτης για τη στάση της Τζένης, κράτησε πολύ ουδέτερη στάση και διαφώνησε με την αντίδραση της χορογράφου του:

«Εγώ την άκουγα. Καταρχήν ήθελα να ακούσω και τις δυο απόψεις. Δεν ήξερα. Έλεγα άστους να μαλώσουνε και εγώ θα είμαι ο παρατηρητής. Η μόνη μου διαφωνία και της το είπα μετά της Τζένης, είναι ότι όταν είσαι σίγουρη για τη δουλειά σου, μπορείς να δεχθείς οποιαδήποτε κριτική. Ίσως αυτή να είναι και η διαφορά του χαρακτήρα μου με τη Τζένης. Εγώ όταν μου ασκούν αρνητική κριτική, ακόμα και όταν είναι πολύ αρνητική, κάθομαι και την ακούω και όταν έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου, είμαι υπεράνω, ακούω την άποψη, μπορεί να συμφωνήσω ή να το διαπραγματευτώ αργότερα, αλλά περισσότερο ακούω και δεν μιλάω».

Δείτε τι δήλωσε η χορογράφος στην κάμερα του Star και τι απάντηση έδωσε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από το «Dancing With the Stars Daily»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top