«Ο Κωστάλας είναι ε��αίρετος αλλά λέει μαλ**ίες!»

Πρώτη μεγάλη ταραχή για την εγκυμονούσα Κ. Καραβάτου...

«Ο Κωστάλας είναι εξαίρετος αλλά λέει μαλ**ίες!»

Μια χαρά τον «στόλισε» τον Αλέξη Κωστάλα ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το Dancing και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Μέχρι που έφτασε στον Αλέξη Κωστάλα: «Είναι η γελοιότητα της σοβαροφάνειας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Κους Κους. «Ε, μην τα λέτε τώρα αυτά, ντροπή...», του απάντησε η παρουσιάστρια που βρίσκεται και σε… ενδιαφέρουσα, όμως ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ήταν η συνέχεια της συζήτησης.

Ο κος Παπαδόπουλος προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους και να ηρεμήσει τα πνεύματα, κατόπιν προτροπής και των υπολοίπων συνεργατών της εκπομπής. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα διήρκεσε αυτό. Τι το’ θελαν να τον «τσιγκλίσουν»; Τον ρώτησαν κι εκείνος απάντησε: «Είναι εξαίρετος, έχει κάνει μια σπουδαία διαδρομή, τον εκτιμώ ιδιαιτέρως, αλλά λέει μαλ**ίες!», είπε, κάνοντας τους πάντες να γουρλώσουν τα μάτια τους και να κρατήσουν την αναπνοή τους...Σκεφτείτε δηλαδή να μην τον εκτιμούσε κιόλας…

Η Κατερίνα Καραβάτου κατάπιε την γλώσσα της. «Ε, ε, ε… σας παρακαλώ μην τα λέτε αυτά… μπιπ!» φώναξε η εγκυμονούσα που πήρε την πρώτη μεγάλη ταραχή on air στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Ζητώ συγγνώμη από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος, αλλά η εγκυμονούσα μετά βίας κρατιόταν από την ταραχή της στην καρέκλα της. Ε, τι να κάνουμε; Αναρωτήθηκε στο τέλος.

Τι να κάνουμε; Να κρατηθούμε κύριε Παπαδόπουλέ μου. Να κρατηθούμε. Από την μία οι τηλεοπτικοί κανόνες, από την άλλη η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, πολύ θέλει να γίνει το κακό; Νά που έγινε!

Δείτε το απόσπασμα από το Κους - Κους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top