Σε ποιους έδωσε αγχολυτικά η Ναταλία Δραγούμη;

Τι έγινε στα παρασκήνια του Dancing;

Σε ποιους έδωσε αγχολυτικά η Ναταλία Δραγούμη;

Στα παρασκήνια του Dancing With The Stars μόνο ψύχραιμοι δεν είναι οι διαγωνιζόμενοι. Πρώτη και καλύτερη η Ναταλία Δραγούμη που μπορεί να τη βλέπεται σχετικά χαλαρή στα live όμως λίγο πριν ένα ρίγος άγχους,την πιάνει.

Η ηθοποιός έχει βρει τη λύση στα αγχολυτικά. Όπως λέει στην εκπομπή 10 με 1 μαζί είναι τελείως φυτικά και τη βοηθάνε πολύ.«Aφού βοηθάνε εμένα θα βοηθήσουν και τη Νάντια» σκέφτηκε η ηθοποιός και άρχισε να δίνει αρκετά από αυτά στη Νάντια Μπουλέ.

Πάντως όπως λέει η Νάντια Μπουλέ της έκαναν καλό οι αγχολυτικές σταγόνες αφού δεν είχε βρει άλλο τρόπο να καταπολεμήσει το άγχος της.

Άλλοι αγχώνονται για τις επιδόσεις τους και άλλοι να μην φάνε ή μάλλον ξαναφάνε καμιά τούμπα..Γι αυτό το λόγο ο Κώστας Μαρτάκης κόντυνε το παντελόνι του για να μην το ξαναπατήσει όπως στο προηγούμενο live: «Τουλάχιστον δεν κινδυνεύω να πατήσω το παντελόνι και να πέσω. Τώρα αν γλιστρήσω στο πάτωμα είναι άλλο θέμα» τονίζει ο τραγουδιστής.

Εκείνος έραψε το παντελόνι του και ο Τρύφωνας Σαμαράς το πουκάμισό του, ο οποίος κάνοντας πλάκα έλεγε το τραγουδάκι «Ήταν ένας γάιδαρος με μεγάλα αυτιά».

Άλλοι αγχώνονται και κάποιοι άλλοι δείχνουν το διασκεδάζουν πλήρως.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top