Σάλος: ο William αρνείται να φορέσει βέρα!

Μάθετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του βασιλικού γάμου

Σάλος: ο William αρνείται να φορέσει βέρα!
Σάλος έχει προκληθεί, μόλις 25 μέρες πριν το γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People Magazine, o πρίγκιπας σπάει την παράδοση καθώς αρνείται να φορέσει βέρα μετά την γαμήλια τελετή.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του παλατιού ο γάμος της δεκαετίας θα έχει μόνο ΜΙΑ βέρα και όχι ΔΥΟ όπως όλοι περιμέναμε. Αυτή θα είναι της Kate Middleton η οποία είναι φαίνεται πιο… πιστή στις παραδόσεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βέρα της Kate θα είναι κατασκευασμένη από Ουαλικό χρυσό και όπως όλα δείχνουν θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Θα φτιαχτεί από ένα μικρό κομμάτι χρυσού που εξορύσσεται από τα ουαλικά βουνά και το οποίο έχει διατηρηθεί στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο, καθώς αρχικά ανήκε στη γιαγιά του William, την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ήδη ένας εμπειρογνώμονας τεχνίτης έχει κληθεί από το παλάτι προκειμένου να προσαρμόσει την βέρα σύμφωνα με τις επιταγές αλλά και την προσωπικότητα της Kate.
Και επειδή φαίνεται πως το πριγκιπικό ζευγάρι είναι πολύ… προχωρημένο και άνετο, να σας ενημερώσουμε ότι η Kate έχει καλέσει στον γάμο της, τον πρώην της Willem Marx!

Ο νεαρός που όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα ήταν η «πρώτη αγάπη» της Κate, φαίνεται πως έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και είναι ανάμεσα σε εκείνους που η Kate θέλει να είναι «εκεί» την μεγάλη μέρα.

Δείτε στο βίντεο την είδηση όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Star»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top