Ο Γιάννης Λάτσιος «έφαγε» την Έρικα Πρεζερά��ου

Τι έκανε ο κριτής λίγο πριν την έναρξη του ”Dancing”;

Ο Γιάννης Λάτσιος «έφαγε» την Έρικα Πρεζεράκου

Άλλοι πριν από το Dancing κάνουν πρόβες,άλλοι χαλαρώνουν ενώ κάποιοι άλλοι βγάζουν φωτογραφία τον... εαυτό τους. Ο λόγος για το Γιάννη Λάτσιο ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του χορευτικού ριάλιτι πήρε το κινητό του και απαθανάτισε τον ίδιο αλλά και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή.

Όχι ο Γιάννης Λάτσιος δεν ήθελε να βάλει τον Κωστάλα και τον Ευαγγελινό σε κάποιο κάδρο στο σπίτι του αλλά στο twitter κάνοντας από κάτω το σχόλιο «λίγο πριν ξεκινήσει το Dancing».

Το λόγο που ο Γιάννης Λάτσιος την είδε φωτογράφος μας τον εξήγησε ο Σπύρος Χαριτάτος « Κάνει δοκιμές στο twitter του. Γι αυτό ανέβασε και τις φωτογραφίες, σιγά -σιγά το μαθαίνει»

Στην πρώτη φωτογραφία όπως έδειξε η εκπομπή «10 με 1 μαζί» είναι ο Γιάννης Λάτσιος με το Φωκά Ευαγγελινό ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, ο κριτής σκέφτηκε να τραβήξει τον Κωστάλα προφιλ.«Η Ερικα που κάθεται δίπλα στον Κωστάλα που είναι; Την έφαγε ο Γιάννης Λάτσιος;»σχολίασε με χάρη ο Χαριτάτος.

Και μείς αυτή την απορία έχουμε..Γιατί άφησε έξω από τις φωτογραφίες ο Γιάννης Λάτσιος την Έρικα Πρεζεράκου;Μήπως επειδή όταν αυτός βάζει πέντε σ’έναν διαγωνιζόμενο αυτός βάζει εφτά; Ιδού η απορία!

Δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια στην εκπομπή 10 με 1 μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top