Έφερε νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο η Με��εγάκη!

Η απόλυτη σύγχυση της παρουσιάστριας με το... ημερολόγιο

Έφερε νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο η Μενεγάκη!

Μόνο Ανάσταση δεν έκανε σήμερα στο πλατό του «Καφέ» η Ελένη Μενεγάκη, που λύσσαξε να φέρει την Μεγάλη Εβδομάδα μία εβδομάδα νωρίτερα! Η απόλυτη σύγχυση επικράτησε με την ημερομηνία έναρξης των live του «Greek Idol», με την παρουσιάστρια να ισχυρίζεται πως είναι το Μεγάλο Σάββατο.

Αφού είδαμε ένα βίντεο με τις τελευταίες οντισιόν, παρουσιάστρια και πάνελ στον «Καφέ» αποφάσισαν να μας ενημερώσουν για τα live. «Μπαίνει το νερό στο αυλάκι, ξεκινάει και η εκπομπή», είπε η Ελένη μες στην αγωνία για το πότε θα δει ξανά την Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση και ρώτησε τους συνεργάτες της αν ξεκινάει την Μεγαλοβδομάδα.

Το πάνελ απάντησε ότι το «Greek Idol» αρχίζει το Σάββατο 16 Απριλίου και η παρουσιάστρια έπαθε... κοκομπλόκο: «έχετε καταλάβει ότι έχουμε φτάσει στην Μεγάλη Εβδομάδα; Είναι όχι η επόμενη, η ακριβώς επόμενη εβδομάδα», παρατήρησε η παρουσιάστρια.

Ρώταγε και ξαναρώταγε η Ελένη για το πότε ξεκινάει το talent show και οι συνεργάτες της είδαν και έπαθαν μέχρι να καταλάβει ότι μιλάμε για το μεθεπόμενο Σάββατο, 16 του μήνα, ή του Λαζάρου αν σε βολεύει καλύτερα.

«Το μεθεπόμενο Σάββατο είναι το Μεγάλο Σάββατο;» συνέχισε να ρωτά η παρουσιάστρια, που -ευτυχώς δηλαδή- παραδέχθηκε ότι μπερδεύτηκε!

Μα τόση ανυπομονησία πια; Το αρνί, τα κόκκινα αυγά ή η λαμπάδα της έχουν λείψει τόσο; Να δεις που θα σκαρώνει εορταστική απόδραση σε κοντινό νησί - δεν εξηγείται αλλιώς τόσο άγχος για το Πάσχα...

Δείτε το σπαρταριστό μπέρδεμα της Ελένης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top