Νέο look: με μακρύ μαλλί η Ελεονώρα Μελέτη!

Δεν πρόλαβε να βγάλει τα extensions μετά το «Dancing»

Νέο look: με μακρύ μαλλί η Ελεονώρα Μελέτη!

Με μακρύ μαλλί εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη! Όχι, δεν αποχαιρέτησε την κοντή κουπ εν μία νυκτί - απλώς δεν πρόλαβε να βγάλει τα extensions που φορούσε στο «Dancing With The Stars»! Όσο σέξι κι αν ήταν, πάντως, στην ίδια δεν άρεσε το μακρύ μαλλί: «δεν μπορώ να με βλέπω... θέλω απλά να κάνετε πως δεν το βλέπετε», είπε μεταξύ άλλων.

«Γύρισα στο σπίτι μου στις τρεις η ώρα και έπρεπε να ξυπνήσω στις πέντε και μισή. Θέλει τουλάχιστον δύο ώρες για να βγει αυτό το πράγμα από πάνω μου. Σας παρακαλώ, κάντε υπομονή μόνο για σήμερα. Σας ορκίζομαι ότι θα φύγει», είπε η Ελεονώρα στην έναρ��η της εκπομπής της και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για τα μαλλιά της.

«Είμαι χάλι μαύρο, κοίτα πως είμαι», απάντησε η παρουσιάστρια όταν οι συνεργάτες της την ρώτησαν αν της είχε λείψει αυτό το look, ενώ ο Θέμης Μάλλης την πείραξε κάνοντας τον σταυρό του και λέγοντάς της «θέλω να φύγει από πάνω σου η Ελεονώρα Μελέτη του Πρωινού Καφέ»! Μέχρι και... κλαδευτήρι απείλησε ότι θα φέρει ο αρχισυντάκτης της εκπομπής!

Η παρουσιάστρια ζήτησε μέχρι και καλαμάκι για να πιάσει τα μαλλιά, ενώ συνέχισε να παραπονιέται: «κοίτα τι γίνεται! Το τραβάς και δεν βγαίνει! Αύριο θα έρθω με πιο κοντό μαλλί από ποτέ, μία μέρα είναι θα περάσει».

Είτε κοντό, είτε μακρύ, μια χαρά είναι της Ελεονώρας το μαλλί! Εμείς, πάντως, ψηφίζουμε μακρύ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top