Τι κοινό έχει ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Natalie Portman;

«Εγώ δεν είμαι Μπεκατώρου», λέει και απαντά στον Λάτσιο

Τι κοινό έχει ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Natalie Portman;

Τρύφωνας Σαμαράς - Natalie Portman σημειώσατε X, με τον Έλληνα κομμωτή να μεταμορφώνεται σε... μαύρο κύκνο! Είδες τι μπορεί να σου κάνει το «Dancing With The Stars»; Άφησε τα ψαλίδια και έπιασε τις πιρουέτες ο Τρύφων, που προσθέτει πως δεν είναι η... Μαρία Μπεκατώρου και ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να χορέψει μόνο τους χορούς του Ησαΐα και του Ζαλόγγου.

«Όλοι έχουμε έναν μαύρο κύκνο μέσα μας», λέει ο κομμωτής των celebrities στην εφημερίδα «Real News» και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία.

Τόσο πολύ ενθουσιάστηκε ο Τρύφων που δηλώνει έτοιμος να κάνει τα αδύνατα δυνατά στο σόου χορού του ANT1 για να κερδίσει την κριτική επιτροπή και, ιδίως, τον Γιάννη Λάτσιο ο οποίος τον... φοβίζει! «Είναι λίγο σκληρός απέναντί μου, αν και με συμπαθεί κατά βάθος, αλλά το κάνει για να προσπαθήσω περισσότερο, γιατί πιστεύει ότι μπορώ να χορέψω», προσθέτει.

Με την ευκαιρία, απαντά και στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία υποστήριξε πως ο κομμωτής κάνει πλάκα στο «Dancing»: «δεν κάνω την πλάκα μου. Από τότε που άρχισε έχω να βγω από το σπίτι μου. Τρεις εβδομάδες ��ώρα γυρνάω εξουθενωμένος και δεν βγαίνω καθόλου. Απλά έτυχε να χάσω τα βήματα... Ήμουν τόσο απογοητευμένος με τον εαυτό μου που δεν ξέρω πώς μπόρεσα και αντιμετώπισα την επιτροπή».

Ο Τρύφωνας είχε και μια καλή κουβέντα για την Μαρία Μπεκατώρου και όσους παραλληλίζουν την πορεία της στο «Just The 2 Of Us» με την πορεία του στο «Dancing». «Εγώ δεν είμαι η Μπεκατώρου, δεν ξεκίνησα από το Dancing, έχω μια πορεία», δηλώνει ο κομμωτής και το καρφί αυτό ισιώνει ακόμα και την πιο σγουρή περμανάντ!

Τέλος, αν και επισημαίνει πως είναι ακόμα νωρίς, δεν κρύβει πως ξεχώρισε από το πρώτο live την Νάντια Μπουλέ και την Ελεονώρα Μελέτη και από το δεύτερο την Νατάσσα Καλογρίδη.

Δείτε την φωτογράφηση του Τρύφωνα αλλά και την πρόβα του για απόψε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top