Η γυμνή φωτογραφία και τα επτασφράγιστα μυστικά της Λιζ Τέιλορ

Εν αναμονή του ανοίγματος της διαθήκης της χρυσής σταρ

Η γυμνή φωτογραφία και τα επτασφράγιστα μυστικά της Λιζ Τέιλορ

Το φως της δημοσιότητας βλέπει για πρώτη φορά γυμνή φωτογραφία της αξέχαστης Λιζ Τέιλορ, λίγo πριν -μάλιστα- το επίσημα άνοιγμα της διαθήκης της χρυσής σταρ με τα βιολετί μάτια.


Η αισθησιακή φωτογραφία της Λιζ Τέιλορ δόθηκε στη δημοσιότητα από τον συλλέκτη Τζιμ Σόντις (που την είχε χρόνια στην κατοχή του) και -όπως έγινε γνωστό- τραβήχτηκε από τον καλό της φίλο, ηθοποιό και φωτογράφο Ρόμπερτ ΜακΝτόβαλ όταν η ίδια ήταν μόλις 24 ετών και απεικονίζει τη νεαρή σταρ γονατιστή και ολόγυμνη πάνω σε λευκή γούνα.

Η χρυσή σταρ είχε χαρίσει τη μοναδική φωτογραφία στο τρίτο συζυγό της, Μάικλ Τοντ, ο οποίος όμως σκοτώθηκε λίγους μήνες μετά σε αεροπορικό δυστύχημα. Έκτοτε, η τύχη της αγνοούταν μέχρι που ο κ. Σόντις αποφάσισε να την δώσει στη δημοσιότητα λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατό της Λιζ Τέιλορ.

Εν αναμονή του ανοίγματος της διαθήκης με τα επτασφράγιστα μυστικά της χρυσής σταρ

Ένα-ένα διαρρέουν τα στοιχεία της ιδιωτικής ζωής της «σταρ με τα ωραιότερα μάτια του Χόλυγουντ» εν αναμονή του ανοίγματος της διαθήκης της με επτασφράγιστα μυστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν ξένα μέσα, η Λιζ Τέιλορ έχει εμπιστευθεί τα επτασφράγιστα μυστικά της όχι στην οικογένεια της (έχει τρία παιδιά) αλλά στον 51χρονο Τζέισον Γουίντερς, ο οποίος ήταν προσωπικός της βοηθός αλλά και διαχειριστής της περιουσίας της.

Με τους εκδοτικούς οίκους να παρακαλάνε για τα δικαιώματα της βιογραφίας της χρυσής σταρ που υπολογίζεται ότι αξίζουν εκατομμύρια δολάρια, «μικρά» μυστικά της διάσημης ηθοποιού έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Ένα εξ αυτών, αναφέρει ότι ο γόης Τζέιμς Ντιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 11 ετών από έναν ιερέ��. Η Λιζ Τέιλορ το είχε αποκαλύψει σε αμερικανό δημοσιογράφο με τον όρο να μην αποκαλυφθεί μέχρι το θάνατο της, όπως και έγινε.


Ένα άλλο μυστικό, που μάλλον δεν τηρήθηκε αλλά δεν δείχνει το πόσο λάτρευε και η ίδια τα μοναδικά της μάτια, ήταν η επιθυμία της να γίνει δωρήτρια ματιών μετά το θάνατο της, θέλοντας προφανώς να εξασφαλίσει ότι αυτά τα μαγικά βιολετί μάτια που λάτρεψε και ζήλεψε όλη η υφήλιος θα ζήσουν για πάντα…


Όλοι πλέον αναμένουν με αγωνία το άνοιγμα της διαθήκης αλλά και αποκαλύψεις από τον κ.Γουίντερς ο οποίος έχει στα χέρια του όχι μόνο τα ημερολόγια αλλά και την αλληλογραφία της αξέχαστης σταρ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top