Αποκλειστικό: Harrison Ford: «π��ραμέλησα την οικογένειά μου»

Τι εξομολογείται στο Star ο δημοφιλής ηθοποιός

Αποκλειστικό: Harrison Ford: «παραμέλησα την οικογένειά μου»

Την καρδιά του άνοιξε στην κάμερα του Star ο Harrison Ford, που παραδέχθηκε τo μεγαλύτερo λάθoς του, μίλησε για την ζωή του όταν σβήνουν τα φώτα και την νέα του ταινία που μας ξεναγεί στα παρασκήνια της τηλεόρασης.

«Δούλεψα περισσότερο από όσο θα έπρεπε για να χτίσω την καριέρα μου. Για πολλά χρόνια δεν είχα δουλειά και, όταν τελικά τα κατάφερα, ένιωσα ότι πρέπει να δουλέψω πολύ για να προσφέρω στους δικούς μου», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός στην Έλγκα Νταϊφά που τον συνάντησε στο Λονδίνο.

Ο Harrison Ford παραδέχθηκε και ένα λάθος που του κόστισε ακριβά στην προσωπική του ζωή: «ομολογώ ότι παραμέλησα την οικογένειά μου και το μετανιώνω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο έξω. Προτιμώ να μένω σπίτι και να κλειδώνω τους αδιάκριτους απ’ έξω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός, ο οποίος δεν κρύβει το ότι ήταν ξυλουργός και έφτιαχνε σκηνικά για συναυλίες.

Πώς του προέκυψε η ηθοποιία; «Είπα ότι η ηθοποιία είναι η δουλειά μου και, αφού αυτή μου δίνει να φάω, ασχολούμαι μαζί της με όλον μου τον επαγγελματισμό, όπως κάνει ένας γιατρός ή ένας υπάλληλος».

Αυτό τον καιρό ο Ford πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Πρωινό Ξύπνημα», όπου υποδύεται έναν δημοσιογράφο που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από χρόνια και καλείται να παίξει με τους όρους ενός παιχνιδιού που κάποτε κορόιδευε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top