«Η Ελένη είναι ο Μποτιτσέλι σε... θηλυκό...»

Στροφή 180 μοιρών στα σχόλια για την βασίλισσα...

«Η Ελένη είναι ο Μποτιτσέλι σε... θηλυκό...»

Μετά το «θάψιμο» που της έκανε μέσα από το Δέστε τους και τις σπόντες της Ελένης για το θέμα, ο Νίκος Μουτσινάς επανήλθε… δριμύτερος.

Ήταν φανερό πως για λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του απέφευγαν να αναφερθούν στο ντύσιμο της Ελένης Μενεγάκη, όπως κάνουν με τις περισσότερες παρουσιάστριες, σε ρουμπρίκα της εκπομπής τους, στην οποία σχολιάζουν τα ρούχα των προσώπων της τηλεόρασης. Το απόγευμα της Παρασκευής, όμως, και μετά τα ουκ ολίγα - όχι και τόσο κολακευτικά - σχόλια για το ντύσιμο της παρουσιάστριας - αποφάσισ��ν να επανέλθουν (με στροφή 180 μοιρών) στο θέμα «Ελένη», η οποία ομολογουμένως εμφανίστηκε πιο κεφάτη από ποτέ. Επέλεξε ένα κοντό ανάλαφρο φλοράλ φόρεμα, εντελώς ανοιξιάτικο, ενώ στα μαλλιά της είχε βάλει για μια ακόμη φορά λουλούδι, σήμα κατατεθέν της άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια.

Με το που είδε το πλάνο της Ελένης ο Νίκος «πάγωσε». Όταν ήλθε η ώρα να το σχολιάσει, είπε: «Είναι η άνοιξη. Είναι ο Μποτιτσέλι ο ίδιος σε θηλυκό η Ελένη. Είναι ο πίνακας που ξεκόλλησε από το σαλόνι και προχωράει. Και λουλούδι στα μαλλιά; Όταν θα φέρει λουλούδι με μέλισσα επάνω θα την παραδεχθώ. Είναι πολύ όμορφο το κορίτσι. Κορίτσι μου, δεν υπάρχεις. Είσαι κούκλα», είπε ο Μουτσινάς.

Όχι βέβαια πως δεν ήταν κούκλα η Ελένη το πρωί της Παρασκευής. Ήταν και με το παραπάνω. Αλλά όταν σου πετάει και σποντίτσες του στιλ «αν δεν σου αρέσει το φόρεμά μου, πες το μου τώρα, όχι μετά, στην εκπομπή σου», τί να κάνεις δεν θα πεις κάτι καλό; Κάτι καλό θα πεις… Βρε τι τραβάει κι αυτή η βασίλισσα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top