Ποια παρουσιάστρια έκλεισε άντρα στο σπιτάκι του σκύλου;

Κάντε κλικ και μάθετε ποιος και γιατί της έδωσε χαστούκι!

Ποια παρουσιάστρια έκλεισε άντρα στο σπιτάκι του σκύλου;
Μητέρα δυο αγοριών, η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για τους γιους της και το χαμόγελο φτάνει μέχρι τ’ αυτιά. Παραδέχεται μάλιστα ότι καμαρώνει όταν… πλακώνονται! Πως είναι όμως σαν μαμά; «η καλύτερη!Είμαι καψούρα, αγκαλιάζω, φιλάω, περηφανεύομαι, λατρεύω, καμαρώνω αλλά έχω και όρια». Όταν ο Νικήτας και ο Άρης ξεπερνούν τα όρια, υπάρχουν και τιμωρίες: «Δεν πάμε για ποδόσφαιρο. Αυτό τους πονάει».

Παρόλο που φρικάρει και μόνο στην ιδέα ότι τα παιδιά της κάποια στιγμή θα έχουν σεξουαλικές επαφές, παραδέχεται ότι τους μιλά από τώρα για προφυλακτικά.

Πως αντιδρούν εκείνα όμως όταν την βλέπουν με νέο σύντροφο; «άμα τους κάνει κέφι ο άνθρωπος μια χαρά αντιδρούν. Άμα δεν τους κάνει κέφι, δεν αντιδρούν καλά».

Στη ζωή της έχει φάει δυο φορές χαστούκι: τη μια γιατί είπε κάτι “βαρύ” σε έναν άντρα, και την άλλη γιατί όταν της ζητήθηκε να καθαρίσει ένα ψάρι(δηλαδή να του βγάλει τα άντερα), φρίκαρε και πέταξε όλη την ψαριά στη θάλασσα.

Μάλιστα, περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό με μια πρώην σχέση της: «ήταν μια περίοδος που είχαμε χωρίσει και του λέω δεν σου ανοίγω. Βάραγε και του λέω θα καλέσω την αστυνομία. Ψαρώνει λοιπόν. Ησυχάζει το σπίτι, πέφτω κοιμάμαι, ξυπνάω και βλέπω στο σπιτάκι του σκύλου να κοιμάται ένας άνθρωπος πάνω στα σεντόνια που είχαμε απλώσει στις απλώστρες».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top