Γιώργος Λιάγκας: «Το διαζύγιο των γονιών μου, με σημάδεψε»

Τα παιδικά χρόνια, o γάμος με τη Φαίη και η πατρότητα

Γιώργος Λιάγκας: «Το διαζύγιο των γονιών μου, με σημάδεψε»
Σε λίγες ημέρες από τώρα θα κρατά τον γιο του στην αγκαλιά το��. Παιδί χωρισμένων γονιών ο Γιώργος Λιάγκας, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα γίνει “μπαμπάς”: « Είμαι μοναχοπαίδι και το διαζύγιο των γονιών μου με έκανε πάρα πολύ δύσπιστο στην προοπτική του να κάνω οικογένεια. Γι΄αυτό ίσως την έκανα στα 40 μου. Το διαζύγιο των γονιών μου με σημάδεψε».

Το δικό του παιδί δεν θέλει να βιώσει όσα εκείνος έζησε: «να μη μιλάει ο πατέρας σου στη μητέρα σου, να μένεις μια με τον έναν μια με τον άλλον χωρίς να υπάρχει επικοινωνία. Ο χωρισμός τους με έκανε να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήμουν εφτά χρονών και δεν έβγαινα έξω από το σπίτι. Νόμιζα πως είχα ένα στίγμα, κάτι που με κάνει δακτυλοδεικτούμενο».
Παραδέχεται ακόμα ότι νεότερος «ήμουν αυτό που λένε “καλό παιδί” και άργησα πολύ να αρχίσω να βγαίνω μόνος μου, έστω και για σινεμά ή να έχω φλέρτ. Το έκανα σε μεγάλη ηλικία».

Απαντώντας σε όσους τους κατηγόρησαν ότι με τη Φαίη «εκμεταλλεύτηκαν» το θέμα του γάμου αλλά και της εγκυμοσύνης της, απαντά μέσα από το περιοδικό «Nitro»: «Το κανάλι δεν αξιοποίησε καθόλου το θέμα του γάμου μας. Παντρευτήκαμε τον Ιούνιο, πριν καν κλείσουμε συμβόλαιο. Η Φαίη και εγώ είμαστε άνθρωποι πάρα πολύ χαμηλών τόνων, που προσπαθούμε πραγματικά να κρατήσουμε τη ζωή μας μακριά απ΄όλο αυτό που λέγεται διασημότητα. Ακόμη και για την εγκυμοσύνη, οι άνθρωποι του Mega το έμαθαν αφού είχε ξεκινήσει η εκπομπή, και αυτό δεν έγινε για να γιγαντώσουμε κάποια φήμη. Τι φήμη να γιγαντώσεις; Όταν όλα πάνε καλά, η κοιλιά θα αρχίσει να φαίνεται».
Για ποιο λόγο δεν το ανακοίνωσαν νωρίτερα; «γιατί καμία γυναίκα δεν νιώθει ασφάλεια να το πει αν δεν “ριζώσει” το παιδί. Το παιδί “ρζώνει” στον 3ο-4ο μήνα. Τότε το παραδεχτήκαμε κι εμείς. Οι γύρω μας ασχολούνται περισσότερο, παρά εμείς».

Όσο για το πώς είναι στην εκπομπή; απλά ο εαυτός του: «η εκπομπή για μένα είναι τρεις πολύ ευχάριστες ώρες. Μου αρέσει να κάνω πλάκα, να τα λέω χύμα, όταν βαριέμαι να δείχνω ότι βαριέμαι κ.τ.λ. χωρίς όμως να προσβάλλω. Δεν έχω φέρει κανέναν ποτέ σε δύσκολη θέση. Δεν μπορώ να νιώθω ότι ο άλλος έχει προσβληθεί από μένα, αν και θα του δείξω ότι δεν πετάω τη σκούφια μου που είμαι μαζί του. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top