Χώρισαν Brad Pitt και Angelina Jolie!

Χωρισμός-«βόμβα»-Ο γό��ς του Hollywood επέστρεψε στην…Aniston

Χώρισαν Brad Pitt και Angelina Jolie!
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και φαίνεται πως αυτό ίσχυσε στην περίπτωση του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Tι κι αν το τελευταίο διάστημα διέψευδαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους;

Τα ξένα ΜΜΕ βουίζουν από χτες καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Brad Pitt σε τρυφερά ενσταντανέ με την πρώην σύζυγο του Jennifer Aniston. Πιο… τρυφερά δεν γίνεται αφού οι δυο τους φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα και μάλιστα σε δημόσιο χώρο.
Την είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει σήμερα η ίδια η Angelina Jolie, που με δελτίο Τύπου το οποίο απέστειλε στα ΜΜΕ, ανακοινώνει: «μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά τα οποία αποκτήσαμε μαζί, αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Διατηρούμε ωστόσο πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Σας παρακαλώ σεβαστείτε ότι αυτή η στιγμή είναι και για τους δυο μας δύσκολη και τηρείστε διακριτική στάση απέναντι στο θέμα».
Τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έχουν πάρει φωτιά, καθώς ισχυρίζονται πως η κρίση στο γάμο τους ήρθε εξαιτίας των πολλών φιλανθρωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων της Jolie. Σύμφωνα με κύκλους του ζευγαριού, ο Brad ένιωθε παραμελημένος και έτσι αποφάσισε να αναζητήσει παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του, Jennifer Aniston.

Είναι γνωστό άλλωστε πως μετά το χωρισμό τους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Λίγο το παράπονο του Brad, λίγο το πάθος που ξαναφούντωσε και οι δυο τους δεν άργησαν να ξαναέρθουν κοντά!

Αυτές είναι μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες για τον χωρισμό-βόμβα του πιο διάσημου ζευγαριού του Hollywood. Για ο,τι νεότερο συμβαίνει θα σας ενημερώνουμε από το star.gr!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top