Βανδή: Ηθοποιός από «Το Νησί» πρωταγωνιστεί στο video clip της

Το νέο της τραγούδι έχει τίτλο: «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή»

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με μία συνεργασία κορυφής: ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη και μας παρουσιάζουν το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, αυτή την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου!

Δέσποινα Βανδή

Με τη μοναδική και χαρακτηριστική χροιά της, η καταξιωμένη και επιτυχημένη καλλιτέχνιδα ερμηνεύει ένα δυναμικό και ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα και αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», το πρώτο τραγούδι από τη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, θα συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video. Μέσω των social media, η Panik αποκάλυψε ένα teaser από το video, το οποίο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο καταξιωμένος ηθοποιός Τάσος Νούσιας που έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες θεατρικές, κινηματογραφικές  και τηλεοπτικές επιτυχίες όπως «Το Νησί», «Οι Μάγισσες Της Σμύρνης», «Τα Παιδιά Της Νιόβης», «I Love Καρδίτσα» και «Το Μεγάλο Μας Τσίρκο».

Τάσος Νούσιας

Τάσος Νούσιας
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top