Τσαλίκης: τι εξομολογείται για το τσιγάρο, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά;

«Δεν αγοράζω παιχνίδια στα παιδιά ως αντάλλαγμα για την απουσία μου»

Τσαλίκης: τι εξομολογείται για το τσιγάρο, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά;
Την σχέση του με το τσιγάρο, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ μίλησε για την απουσία του από το σπίτι λόγω της δουλειάς, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιδιά του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση!

«Κάπνισα δυο χρόνια, σε μια δύσκολη προσωπική στιγμή, όταν χάσαμε τον κουνιάδο μου. Θεωρούμε πως το τσιγάρο είναι μια παρηγοριά, αλλά δεν είναι. Αντίθετα χαρίζουμε ένα επιπλέον βάσανο στον εαυτό μας. Ούτε αλκοόλ πίνω γιατί με ρίχνει. Ναρκωτικά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Όντας από τους πιο επιτυχημένους στη νυχτερινή διασκέδαση, με τις εμφανίσεις του να διαδέχονται η μία την άλλη, ο Γιώργος λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και η απουσία του είναι αισθητή. «Δεν θα αγοράζω καραμέλες και παιχνίδια στα παιδιά, ως αντάλλαγμα για την απουσία μου. Δεν εξαγοράζω την ενδεχόμενη έλλειψη του μπαμπά που μπορεί να νιώσουν. Θα τους αγοράσω και δωράκια, αλλά είναι πολύ πιο ουσιαστικό το ότι κάθε πρωί, επιστρέφοντας από το μαγαζί, περνάω ένα δημιουργικό δίωρο μαζί τους πριν φύγουν για το σχολείο. Η «μέρα» μου τελειώνει όταν και ο μικρότερος πάρει το σχολικό λεωφορείο», λέει ο ίδιος και δεν κρύβει ότι καταλογίζει στον εαυτό του αρνητικά, χωρίς, όμως, να είναι ενοχικός.

Μιλώντας για τον επιτυχημένο γάμο του με τη Δώρα, αναφέρει: «είμαστε μαζί για τέσσερις ζωές. Δεν υπάρχουν μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο. Υπάρχει βαθειά αγάπη, σεβασμός, γέλιο και χιούμορ. Δεν γίνεται με τον άνθρωπό σου να μη μιλάς και να μη γελάς. Όταν βγεις για έναν καφέ και δεν βγαίνει κουβέντα από τα χείλη σου, σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Τα παιδιά σε μια σχέση δεν είναι πανάκεια και δεν πρέπει να γίνουν».

«Δεν κάνω καθόλου ζάπινγκ, αλλά βλέπω ό,τι ανεβαίνει στο Τwitter. Τα blogs πλέον ανεβάζουν τα πάντα κι έτσι βλέπω αποσπάσματα σχεδόν από όλα τα προγράμματα», λέει ο Γιώργος και παραδέχεται πως δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση, τονίζοντας πως για αυτή την σεζόν και την επόμενη δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην TV!

​​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top