Τι δουλειά έχει με όλους τους αρχηγούς κρατών η Shakira;

Στη Σύνοδο Κορυφής της Αμερικής η τραγουδίστρια!

Μεταξύ του… Barack Obama και των αρχηγών κρατών της Αμερικής θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο η Shakira, η οποία δείχνει ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον της για τα παιδιά, εγκαινιάζοντας πρόγραμμα μέριμνας ύψους 37 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η σέξι σταρ θα δώσει το παρόν στη Σύνοδο Κορυφής της Αμερικής, στην Καρθαγένη, όπου θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και θα συμμετάσχει σε επιχειρηματικό φόρουμ.

Για την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί τα ραντεβού της με τον Barack Obama και τους προέδρους της Κολομβίας και της Χιλής!

Με το σύνθημα «Primero lo Primero» («Αρχικά η Προτεραιότητα»), το πρόγραμμα που στηρίζει η Κολομβιανή τραγουδίστρια αφορά 6.000 παιδιά που έχουν ανάγκη και χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της Κολομβίας και είκοσι ιδιωτικές οργανώσεις.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να επενδύσουμε στα παιδιά, ώστε όσο το δυνατό νωρίτερα να μπορεί να αναπτυχθεί όλο τους το δυναμικό», δήλωσε η Shakira.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top