Ελένη Μενεγάκη: «Τελικά οι παλιές αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα»

Oι νέες φωτογραφίες της παρουσιάστριας στο Instagram

Δείτε στο video τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη δίνει ένα τρυφερό φιλί on air στον Μάκη Παντζόπουλο και στη συνέχεια μας δείχνει για πρώτη φορά τα τέσσερα παιδιά της

Μόλις την περασμένη Τετάρτη, η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε το μεγάλο φινάλε στην τηλεόραση μετά από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας. Σε μια συγκινητική τελευταία εκπομπή στον Alpha, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν την Ελένη… αφού θυμήθηκαν μαζί την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια μέσα από βίντεο και συζητήσεις. 

Μενεγάκη: Οι συγκινητικές αναρτήσεις και το σχόλιο του γιου της, Άγγελου

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο και το μήνυμα μετά το τηλεοπτικό «αντίο»

Η λαμπερή παρουσιάστρια αν και η ίδια επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση, δε χάνει και δε σταματά την επαφή της με τον κόσμο. Αναρτά φωτογραφίες, απαντά σε μηνύματα, τους στέλνει τα φιλιά και την αγάπη της. 

Έτσι και σήμερα, τους καλημέρισε με δύο φωτογραφίες της και την ίδια να γράφει: «Τελικά οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα! Το ξυπνητήρι χτυπάει... στο μυαλό μας ακόμα και την περίοδο που δεν υπάρχει λόγος! Να έχετε μια όμορφη μέρα!». Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Θεοδωρίδου: Εισέβαλε στο πλατό - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη

Η νέα τηλεοπτική σεζόν δε θα βρει την Ελένη κάπου, όπως έχει η ίδια ανακοινώσει, αν και πολλοί είναι οι δικοί της άνθρωποι που λένε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα επιστρέψει... 

Τι πρόβλεψη έκανε on air η Άση Μπήλιου για την Ελένη Μενεγάκη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top