Από το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις Μακρόπουλου και 45χρονης

Νέες κατηγορίες ανάμεσα σε τραγουδιστή και πρώην σύζυγο

Από το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις Μακρόπουλου και 45χρονης
Χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα οι σχέσεις του Νίκου Μακρόπουλου με την πρώην σύζυγο του.

Ο τραγουδιστής, στην αγωγή διαζυγίου του κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για απότομη αλλαγή συμπεριφοράς: «κατά τρόπο αψυχολόγητο η συμπεριφορά της εναγόμενης άλλαξε, άφοβα δε μπορεί να χαρακτηριστεί και ως υστερική. Αποφάσισε να κόψει κάθε επαφή μαζί του ακόμα και τηλεφωνική, διαμηνύοντάς του ότι θα πρέπει να ομιλεί μόνο με τη δικηγόρο της».

Η πρώην σύζυγος από την άλλη, τα λέει αλλιώς τα πράγματα: «σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνά του, ακριβώς γιατί δεν υπήρχε κανένα νόημα στο να ακούει τις εντελώς απρόκλητες και αλλοπρόσαλλες απειλές και ύβρεις που το μόνο που κατάφερναν είναι να την ταράξουν», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αγωγή διαζυγίου της 45χρονης.

Θέλετε να μάθετε τι έγινε όταν η σύζυγος αντελήφθη την παράνομη σχέση με την 20χρονη Γιούλη Τάσσου;

Ο Νίκος Μακρόπουλος αναφέρει στην αγωγή διαζυγίου του: «άλλαξε τις κλειδαριές της συζυγικής τους οικίας, αποκλείοντας τον απο κάθε πρόσβασή του σε αυτήν.Ας σημειωθεί, ότι εξακολουθεί να έχει τα προσωπικά του αντικείμενα, συμβόλαια ακινήτων, δισκογραφικές συμβάσεις, καθώς και ποσό 60,000 ευρώ το οποίο είχε για να πληρώσει την εφορία και το οποίο υπεξαίρεσε».

Δείτε στο video ποια είναι η 20χρονη που του έκλεψε την καρδιά...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top