Το πρώτο εξώφυλλο William - Catherine μετά τον γάμο

Ίδιο περιοδικό και ίδιος φωτογράφος 14 χρόνια μετά την Diana

Το πρώτο εξώφυλλο William - Catherine μετά τον γάμο

Το περιοδικό στο οποίο πόζαρε η πριγκίπισσα Diana14 χρόνια πριν επέλεξαν ο William και η Catherine για το πρώτο τους εξώφυλλο μετά τον γάμο. Μάλιστα, την φωτογραφία τους τράβηξε ο άνθρωπος που είχε απαθανατίσει και την μητέρα του πρίγκιπα...

Το πριγκιπικό ζεύγος φιγουράρει στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Vanity Fair», που θα κυκλοφορήσει σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες στις 2 Ιουνίου. Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επιλογή, αφού εκείνο τον μήνα William και Catherine θα επισκεφθούν Καναδά και ΗΠΑ!

Η φωτογραφία του εξωφύλλου έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και απεικονίζει το ζευγάρι σφιχτά αγκαλιασμένο και με το χαμόγελο έως τα αυτιά!

Την πόζα απαθανάτισε ο γνωστός Mario Testino, που όχι μόνο ανέλαβε όλα τα πριγκιπικά ενσταντανέ, αλλά και ήταν ο επίσημος φωτογράφος του ζευγαριού. Ο ίδιος είχε φωτογραφήσει και την πριγκίπισσα Diana το 1997 για εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού!

Στις σελίδες του «Vanity Fair» θα υπάρχει ρεπορτάζ για την κοινή ζωή του William και της Catherin, όπου μεταξύ άλλων θα αναφέρεται πως οι νεόνυμφοι χαλαρώνουν βλέποντας μαζί τηλεόραση «αραχτοί» στον καναπέ και θα αποκαλύπτεται ποιός... κατεβάζει τα σκουπίδια. Παράλληλα, θα υπάρχει φωτογραφικό αφιέρωμα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο αμερικανικό «People», το ταξίδι σε Καναδά και ΗΠΑ θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου!

«Το ζευγάρι δεν θεωρεί το ταξίδι ως ευκαιρία να συναντηθεί με celebrities... Σκοπός τους είναι να προωθήσουν την Βρετανία υπό το δικό τους πρίσμα ενδιαφερόντων», ανέφερε στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Δείτε το ��ίντεο και θυμηθείτε στιγμές του πριγκιπικού γάμου

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top