Τι κρέμασε σήμερα στα αυτιά της η Ελένη Μενεγάκη;

Τεράστια λουλούδια με φιόγκους συγκρούονταν στο σαγόνι της

Τι κρέμασε σήμερα στα αυτιά της η Ελένη Μενεγάκη;

Έχουμε δει και έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη με διάφορα αξεσουάρ, αλλά με τέτοιο σκουλαρίκι δεν περιμέναμε να την δούμε! Όχι, δεν μας πείραξε το γαλάζιο χρώμα αλλά τα... τεράστια λουλούδια με φιόγκους που ήταν σαν τις κούνιες που βάζουν στα κλουβιά με τα ωδικά πτηνά!

Από πέρυσι τέτοιο καιρό, η οικοδέσποινα του «Καφέ» εμφανίζεται με κρίκους σε διάφορα χρώματα οι οποίοι έχουν φιόγκο στο κάτω μέρος. Μάλιστα, η ίδια είχε παραδεχθεί πως τα αγόρασε από... πανέρι στην Μύκονο.

Αφού την έχουμε δει με κάθε χρωματάκι που περνά από το μυαλό μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα κόκκινα που έβαλε πρώτη φορά πέρσι, τα ίδια φούξια που φόρεσε τον προηγούμενο μήνα και τα μωβ με τα οποία απαθανατίστηκε όταν γυρνούσε από τις διακοπές της), σήμερα ήταν η μέρα του γαλάζιου.

Έλα, όμως, που δεν ήταν κρίκοι αλλά... τεραστίων διαστάσεων λουλούδια, που έφταναν μέχρι τους ώμους! Τόσο μακριά ήταν τα σκουλαρίκια, που κάθε φορά που χαμήλωνε το πρόσωπό της... χτυπούσαν μεταξύ τους κάτω από το πηγούνι της!

Και, άντε, το λουλουδικό και το μάκρος να τα «χωνέψουμε»... Τους τεραστίων διαστάσεων φιόγκους όμως; Τόσο μεγάλοι ήταν, που ένα καναρίνι καθόταν άνετα σε κάθε πλευρά! Δύο σε κάθε αυτί δηλαδή και, συνολικά, τέσσερα...

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να φορέσει τα σκουλαρίκια - υπερπαραγωγή πριν ξεκινήσει η εκπομπή και μπήκε στο πλατό με το ένα στο αυτί και το άλλο ανά χείρας! «Μέχρι εκεί προλάβαμε να βάλουμε! Δεν πειράζει, το άλλο θα το βάλουμε στον αέρα», είπε η Ελένη μπαίνοντας και μας καλημέρισε.

Πάντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως φόρεμα εγκυμοσύνης σήμερα δεν έβαλε: αντ’ αυτού, επέλεξε ένα πράσινο σέξι φόρεμα, που μας θύμισε την παλιά καλοντυμένη Ελένη που όλοι αγαπήσαμε! Παρηγοριά στον άρρω��το, θα πείτε...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top