Εν δ��αστάσει σύζυγος Μακρόπουλου: «Είπε ότι θα μου κάνει κακό»

Μακρόπουλος:«Δεν πήγαινε super market»

Σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» είναι ο Νίκος Μακρόπουλος, αφού η κόντρα με την πρώην σύζυγο του όλο και φουντώνει.

Η εν διαστάσει σύζυγος, πλέον τον κατηγορεί μέσα από την αγωγή διαζυγίου της ότι ήθελε να την βλάψει, γι΄αυτό και ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα από την δικαιοσύνη, τα οποία θα απαγορεύουν στον τραγουδιστή να πλησιάζει σπίτι τους.

«Είπε ότι θα μου κάνει κακό»

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτ��ων της πρώην 45χρονης συζύγου του Νίκου Μακρόπουλου, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «δεν είναι δυνατόν να ζητάει καθημερινώς από συγγενείς να διανυκτερεύουν σπίτι της από τον φόβο, μήπως εμφανισθεί και δημιουργήσει επεισόδιο. Ενόψει της συνόλης αυτής κατάστασης πρέπει να απαγορευθεί από τον καθ' ού η παρούσα να προσεγγίζει τους χώρους της κατοικίας».

«Απείλησε μέχρι και τη μητέρα μου»

«Οι σχέσεις τους ήταν πολιτισμένες, μέχρι το περιστατικό της 17ης/12/2010. Από εκείνη την ημέρα και μετά η κατάσταση άλλαξε άρδην, οι όποιες επαφές είχαν εμπεριείχαν πάντα απειλές, ύβρεις, προσβολές. Επειδή κάποια στιγμή σταμάτησε να απαντάω στα τηλέφωνά του, ο καθ' ού επεκτάθηκε και σε άλλα κοντινά της άτομα, όπως στην μητέρα της και στον γιό τους».

Και έχει και συνέχεια: η 45χρονη κατηγορεί τον τραγουδιστή για εξωσυζυγική σχέση με την 20χρονη τραγουδίστρια του «X-Factor», ενώ εκείνος τη χωρίζει με την αιτιολογία ότι…δεν πήγαινε στο σούπερ μάρκετ!

«Αντιμετώπιζε την απόλυτη άρνηση της εναγόμενης για εκτέλεση εξωτερικών εργασιών όπως αγορά ειδών στο Super Market , τράπεζες, ταμεία, εφορίες αφού όπως του δήλωνε δεν ήταν διατεθειμένη να στέκεται και να περιμένει σε οποιαδήποτε ουρά ανθρώπων», αναφέρεται στην αγωγή διαζυγίου του τραγουδιστή.

H πρώην σύζυγος από την άλλη, υποστηρίζει στην αίτηση διατροφής της ότι ο τραγουδιστής με το που είδε ότι εκείνη τα είχε καταλάβει όλα για την εξωσυζυγική του σχέση, έκανε τα πάνδεινα για να αποφύγει το διαζύγιο.

«Εκείνος, σε μια προσπάθεια να μην προχωρήσουν σε διαζύγιο, της έλεγε ότι δεν χρειάζεται ν΄αλλάξει τίποτε, ότι ήταν και θα είναι η γυναίκα του, ότι τόσο εκείνη όσο και το παιδί τους είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι, ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτε, ότι ό,τι χρειαστεί θα είναι πάντα δίπλα της και άλλα του αυτού ύφους».

Ο Νίκος Μακρόπουλος από την άλλη, την κατηγορεί για… «κατ΄οίκον περιορισμό», αφού όπως υποστηρίζει στην αγωγή διαζυγίου του, τα πεθερικά του αλλά και η ίδια του η γυναίκα, ντρέπονταν για το επάγγελμα του.

«Του απαγόρευε να μιλά στο φιλικό τους περιβάλλον για το είδος του επαγγέλματος που ασκούσε, ενώ οι γονείς της ντρεπόμενοι για τον γαμπρό τους δε του μιλούσαν επι τριετία...κατάσταση που ανατράπηκε μόλις το έτος 1997 χρειάστηκε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σοού της Ρούλας Κορομηλά. Έκτοτε οι γονείς της εναγόμενης τον συμπάθησαν»…

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top