Γιατί δεν θα παντρευτεί ποτέ η Eva Mendes;

Mάθετε την άποψη της «καυτής» ηθοποιού για τον γάμο

Γιατί δεν θα παντρευτεί ποτέ η Eva Mendes;

«Είναι πιο σέξι να έχεις ένα σύντροφο όταν είσαι στα 40, από το να έχεις ένα σύζυγο», δήλωσε η Eva Mendes σε τηλεοπτική της συνέντευξη και αποκάλυψε την απέχθειά της για τον γάμο!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Chelsea Lately», η 37χρονη σέξι ηθοποιός έδωσε... φτερά στους απανταχού θαυμαστές της, καθώς παραδέχθηκε ότι θέλει να ζήσει ελεύθερο πουλί.

«Νομίζω ότι η λέξη σύζυγος δεν είναι καθόλου σέξι», είπε η Eva και τόνισε ότι συμφωνεί απόλυτα με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Chelsea Handler, που δηλώνει αμετανόητη εργένισσα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε ��α επισημάνει πως παλιότερα ο γάμος γινόταν για την προίκα, κάτι που δεν βρίσκει καθόλου ρομαντικό.

Κι αν με τον γάμο δεν τα πάει καλά, η ηθοποιός δήλωσε fan των... ρομαντικών και πνευματικών μακροχρόνιων σχέσεων. «Μου αρέσει η ιδέα της ένωσης. Αν αγαπάς κάποιον και είστε πνευματικά ενωμένοι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται ένα χαρτί επειδή η πολιτεία το θεωρεί απαραίτητο», πρόσθεσε.

Παραμένει άγνωστο, πάντως, τι γνώμη έχει για όλα αυτά ο εδώ και 9 χρόνια σύντροφός της, George Augusto... Άλλωστε και σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό «Marie Claire», τα ίδια και χειρότερα είπε για τον γάμο η καλή του!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top