Με... φόρεμα εγκυμοσύνης στην εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

Πού είπε στις τηλεθεάτριες ότι μπορούν να τα βρουν!

Με... φόρεμα εγκυμοσύνης στην εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

Με ροζ φόρεμα τύπου εγκυμοσύνης εμφανίστηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, που δεν δίστασε να παροτρύνει τις τηλεθέατριές της να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εκπομπή για να μάθουν πού μπορούν να τα βρουν, είτε γιατί περιμένουν τον πελαργό, είτε επειδή απλά τους αρέσουν!

Ενθουσιασμένη, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και ανάλαφρο look μπήκε στο πλατό η παρουσιάστρια, τονίζοντας πως ο Μάιος φτάνει στο τέλος του και θα μπούμε ημερολογιακά στο καλοκαίρι. Φυσικά, ούτε σήμερα δεν έλειπε το διακοσμητικό λουλούδι στα μαλλιά της, που τώρα τελευταία το έχει κάνει must και κάθε μέρα εμφανίζεται και με διαφορετικό.

«Με ρωτάτε πού βρίσκω τα φορεματάκια που είναι λίγο φαρδουλά και ριχτά γιατί άλλες είστε έγκυες και τα θέλετε, άλλες γιατί σας αρέσουν», άρχισε να λέει με το που μπήκε στο στούντιο η Ελένη. Σε ποια κατηγορία από τις δύο ανήκει εκείνη δεν μας διευκρίνισε, αλλά τέλος πάντων...

Όπως πρόσθεσε, δεν μπορεί να βγάλει κατάλογο με τα καταστήματα, όμως, άλλα είναι ακριβά και άλλα πραγματικά φτηνά. «Μην ξεχνάτε ότι εμάς μας τα δανείζουν τα ρούχα, δηλαδή πάνε και έρχονται», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και παρέπεμψε τις ενδιαφερόμενες στο τηλεφωνικό κέντρο.

Να υποθέσουμε ότι αυτό με τον δανεισμό ρούχων είναι και μια δικαιολογία για τότε που είχε εμφανιστεί στον «Καφέ» με το φόρεμα που φορούσε ακριβώς το προηγούμενο βράδυ στην εκπομπή του Κωστόπουλου η Δούκισσα Νομικού;

Ή μήπως για τότε που έβαλε την ίδια μαύρη φούστα με την καλεσμένη της εκπομπής της Νίνα Λοτσάρη;

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top