Οι άσχημες σκέψεις του Πάνου Κιάμου

Ο γάμος, οι δύσκολες μέρες και το τρίτο παιδί

Οι άσχημες σκέψεις του Πάνου Κιάμου

Μπορεί τώρα να έχει γίνει γνωστός και να γεμίζει τα μαγαζιά που τραγουδάει ωστόσο τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα ήταν για τον Πάνο Κιάμο: «στην αρχή οι άνθρωποι δε με πίστευαν, δεν έπαιζαν τα τραγούδια μου στο ραδιόφωνο, στα μαγαζιά μου έλεγαν πως παραείμαι λαϊκός και με χαρακτήριζαν βήτα» λέει ο τραγουδιστής.

Μιλώντας στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος» ,ο τραγουδιστής σκέφτηκε πως ο γάμος του με τη Ζαχαρούλα ίσως τσαλακώσει το προφίλ του και φανεί περίεργο στον κόσμο που πήγαινε να τον ακούσει: «Η οικογένεια σε περιορίζει. Ακόμα κα�� τους φίλους σου μπορεί να χάσεις αφού οι προτεραιότητές σου είναι άλλες. Εγώ άλλωστε δεν πέρασα ποτέ το προφίλ του ωραίου ούτε και είχα ιδιαίτερη επιτυχία στις γυναίκες» διευκρινίζει.

«Το μαγαζί που τραγουδάω είναι πάντα γεμάτο επειδή έχω περάσει το προφίλ του καλού παιδιού που βγήκε από τη διπλανή πολυκατοικία» λέει.

Ο τραγουδιστής έχει ήδη δύο παιδιά, τη Λιάνα και το Βασίλη ενώ ετοιμάζεται να γίνει και τρίτη φορά πατέρας .«Το όνειρό μου ήταν να κάνω μεγάλη οικογένεια. Η μεγαλύτερη αποστολή σ’αυτή τη ζωή είναι αυτή. Τα παιδιά είναι ευλογία, έτσι μου είχε πει κάποτε ένας επιχειρηματίας » αναφέρει.

Η γυναίκα του η Ζαχαρούλα πολλές φορές τον ζηλεύει, στα όρια όμως του επιτρεπτού: « Περνάνε διάφορα από το μυαλό της αλλά θεωρώ πως μου έχει εμπιστοσύνη. Αν δε μου είχε θα υπήρχε πρόβλημα . Εγώ είμαι βέβαια πιο ζηλιάρης από κείνη. Μπορεί να βγει μία φορά το χρόνο και γω να την τρελάνω στα τηλέφωνα», αποκαλύπτει ο Πάνος.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top