Γιώργος Σιγάλας: «δεν γνώρισα και δεν θυμάμαι τον πατέρα μου»

Η απώλεια που σημάδεψε τον γνωστό αθλητή

Γιώργος Σιγάλας: «δεν γνώρισα και δεν θυμάμαι τον πατέρα μου»

Μία άγνωστη λεπτομέρεια της ζωής του εξομολογείται ο Γιώργος Σιγάλας, που παραδέχθηκε ότι έχασε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία και μεγάλωσε με την μητέρα του η οποία και ξαναπαντρεύτηκε. «Δεν τον γνώρισα τον πατέρα μου και ήμουν σε ηλικία που δεν τον θυμάμαι», λέει χαρακτηριστικά ο γνωστός αθλητής.

«Έχασα το πατέρα μου σε ηλικία ενός έτους», δηλώνει ο 40χρονος πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και προσθέτει πως το δυσάρεστο αυτό γεγονός ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εκείνον να κάνει οικογένεια.

Τον άνδρα που παντρεύτηκε η μητέρα του τον είδε εν μέρει ως πατέρα και, παρά το ότι ήταν ορφανός, ουδέποτε αισθάνθηκε μειονεκτικά. «Δεν υπήρξα ποτέ μοιρολάτρης. Δεν ζήλεψα ποτέ τα παιδιά που είχαν τον πατέρα τους, ενώ εγώ δεν τον είχα. Από την άλλη, είχα και πολύ καλούς φίλους, από καλές οικογένειες, και αισθανόμουν πολύ καλά. Μπορεί και να μου έλειπε κάποιες φορές ο πατέρας μου αλλά η μητέρα μου κάλυπτε τα πάντα. Αυτή με μεγάλωσε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι τίτλο θα έβαζε στην ζωή του; «Να μην είμαι αχάριστος», λέει ο Γιώργος Σιγάλας και συμπληρώνει πως υπήρξαν και στιγμές που αδικήθηκε αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top