Άγριο επεισόδιο με την Naomi Campbell σε αεροδρόμιο

Τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει…

Άγριο επεισόδιο με την Naomi Campbell σε αεροδρόμιο
Τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Το απέδειξε περίτρανα η Naomi Campbell, που μπορεί τόσο χρονικό διάστημα να είχε ηρεμήσει, αλλά φαίνεται πως ήταν παροδικό.

Το διάσημο μοντέλο, έδειξε για ακόμα μια φορά τα δόντια της, αυτή τη φορά στους Ιταλούς, οι οποίοι μπορεί να την «προσκυνάνε», αλλά τα κατάφερε και τους εξόργισε.

Η δύστροπη Naomi, βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Σαλέρνο όπου καυγάδισε άγρια με έναν υπάλληλο της ασφάλειας.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Από το ειδυλλιακό νησί του Κάπρι η Naomi έφτασε με αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Σαλέρνο, κοντά στη Νάπολη για να αναχωρήσει από εκεί για τις Κάννες. Οι τοπικοί αξιωματούχοι την υποδέθηκαν με βουνά από λουλούδια και γκουρμέ τοπικές σπεσιαλιτέ. Τότε όμως ένας τελωνιακός έκανε το… «έγκλημα» να της ζητήσει να του δείξει την τσάντα της. Η μαύρη γαζέλα μεταμορφώθηκε σε μαύρο πάνθηρα.

Έξαλλη η Ναόμι, επειδή ένας υπάλληλος, έκανε απλά τη δουλειά του.Μετά απ΄αυτό πάντως, πήγε στις Κάννες και το έπαιζε… «φιλάνθρωπη».

Τι έκανε;Οργάνωσε το show Μόδας “Fashion for Relief” για να μαζέψει χρήματα για τα θύματα του τσουνάμι στην Ιαπωνία. Η καλοσύνη της δηλαδή εκδηλώνεται μόνο όπου υπάρχει δημοσιότητα.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top